counter

Αngelina Jolie: Oι πρώτες φωτογραφίες από την επίσκεψή της στους πρόσφυγες

Αngelina Jolie: Oι πρώτες φωτογραφίες από την επίσκεψή της στους πρόσφυγες
Αngelina Jolie: Oι πρώτες φωτογραφίες από την επίσκεψή της στους πρόσφυγες

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Angelina Jolie εδώ και λίγες ώρες και επισκέπτεται τους καταυλισμούς των προσφύγων στον Πειραιά. Η Χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε χθες στο Λίβανο και σήμερα ταξίδεψε στην Αθήνα για να συναντήσει από κοντά τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα περιμένοντας να ανοίξουν τα σύνορα για την υπόλοιπη Ευρώπη. Η διάσημη ηθοποιός είχε αναχωρήσει οδικώς, πριν από 20 λεπτά, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου έφτασε στις 10:15 με ιδιωτική πτήση, η οποία προσγειώθηκε στον χώρο των VIP και φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.
Μόλις έφθασε στο λιμάνι του Πειραιά, την περίμεναν εκατοντάδες πρόσφυγες και την έπνιξαν στις αγκαλιές τους!  Εκείνη δεν σταμάτησε να τους χαιρετά και συνάντησε οικογένειες προσφύγων που βρίσκονται σε σκηνές και κοντέινερ. "Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ" είπε η Angelina Jolie λίγο αφού βγήκε από το κοντέινερ του ΟΗΕ όπου συνάντησε μια οικογένεια προσφύγων. «Όλα θα πάνε καλά», είπε.
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι θα κάνει περιοδεία και σε άλλες περιοχές της Αττικής όπου βρίσκονται πρόσφυγες. Το σχέδιο πτήσης που έχει υποβληθεί αναφέρει ότι θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα και από εκεί στην Ειδομένη. Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός θα γίνει δεκτή στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 16:00 το απόγευμα.

  Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα η Angelina Jolie! H επίσκεψη στην Ειδομένη - VIDEO

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR