counter

Ανέστης Βλάχος: Ο εγγονός του χειροτoνήθηκε κληρικός (Φωτό)

Ανέστης Βλάχος: Ο εγγονός του χειροτoνήθηκε κληρικός (Φωτό)
Ανέστης Βλάχος: Ο εγγονός του χειροτoνήθηκε κληρικός (Φωτό)

Ο συνονόματος εγγονός του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου αποφάσισε να απαρνηθεί την κοσμική ζωή κι έγινε κληρικός και πλέον φέρει το εκκλησιαστικό όνομα Αυγουστίνος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού πριν από περίπου δύο χρόνια στράφηκε προς την εκκλησία και άφησε μακριά μούσια και μαλλιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο θάνατος του πολυαγαπημένου του παππού και μέντορα στην υποκριτική τέχνη τον συγκλόνισε τόσο, που πήρε αμέσως την απόφαση να ενταχθεί στους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Πριν από λίγες εβδομάδες, και αφού ο ίδιος εντάχθηκε στους κόλπους της Εκκλησίας και έγινε η κουρά του από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, ο Ανέστης Βλάχος ο νεότερος άλλαξε το προσωπικό του προφίλ σε «πατέρας Αυγουστίνος Βλάχος». Πλέον οι άλλοτε φωτογραφίες από την κοσμική ζωή του έχουν αλλαχτεί με φωτογραφίες από την Εκκλησία και την Ορθοδοξία.

Η ανάρτηση του Ηρακλή Βλάχου για τον γιο του

Μάλιστα, ο πατέρας του, Ηρακλής Βλάχος, με μια ανάρτησή του στο Facebook στις 15 Ιουνίου, ανακοίνωσε τη χειροτονία του πολυαγαπημένου του γιου.

«Ο γιος μου Ανέστης χειροτονήθηκε πρόσφατα κληρικός και έλαβε το όνομα Αυγουστίνος. Σήμερα γιόρτασε για πρώτη φορά το νέο του όνομα. Άξιος, να σε χαιρόμαστε και καλή δύναμη στον δύσβατο και ανηφορικό δρόμο που διάλεξες», έγραψε στην ανάρτησή του.

Συγκινημένος ο Ηρακλής Βλάχος για τη χειροτονία του παιδιού του, ανέφερε στην "Espresso": «Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα στα παιδιά μου και στις επιλογές τους. Νιώθω υπερήφανος για τον γιο μου, αλλά και για την Εκκλησία. Ο γιος μου ήταν πάντα ένας υπέροχος άνθρωπος και χαρακτήρας. Εύχομαι ο Θεός να τον έχει πάντα δίπλα Του».

Δείτε επίσης! Ποιος ήταν ο Ανέστης Βλάχος: Το βιογραφικό, η οικογένεια, το ατύχημα στο μάτι και η σχέση του με τη Λαμπέτη και τον Χορν

Ο πατέρας Αυγουστίνος, πλέον, δεν δίνει πλέον συνεντεύξεις και αποφεύγει να μιλάει για το θέμα της χειροτονίας του αλλά και για την προηγούμενη ζωή του.

Πλέον ο πατέρας Αυγουστίνος ιερουργεί στην Αγία Μαρίνα Φιλαδέλφειας, που του παραχώρησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Γαβριήλ. Δεν είναι τυχαία, βέβαια, η επιλογή της συγκεκριμένης μητρόπολης, αφού εκεί λειτουργεί και ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης, ο οποίος ήταν στενός φίλος του αείμνηστου Ανέστη Βλάχου από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR