counter

Ανδρέας Παπανδρέου: Σε δημοπρασία τα γυαλιά του! Η τιμή στην οποία πωλήθηκαν

Ανδρέας Παπανδρέου: Σε δημοπρασία τα γυαλιά του! Η τιμή στην οποία πωλήθηκαν
Ανδρέας Παπανδρέου: Σε δημοπρασία τα γυαλιά του! Η τιμή στην οποία πωλήθηκαν

Στο δημοπρασία βγήκαν τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου με πρωτοβουλία της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Μαρίνας Βερνίκου.

Τελικά αυτά πωλήθηκαν όπως γνωστοποίησε ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος, μέσα από το Twitter στην τιμή των 25.000 ευρώ, με τα χρήματα να πηγαίνουν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

«Στις 25.000 ευρώ πωλήθηκαν σε δημοπρασία για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα», έγραψε ο Νίκος Παπανδρέου στο Twitter.

 

Δείτε επίσης - Στο "σφυρί" μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη: Δεν φαντάζεστε πόσο πωλείται

Ανδρέας Παπανδρέου – Ο νέος κάτοχος των γυαλιών της

Όπως αποκάλυψε ο Θάνος Βάγιος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο νέος κάτοχος των γυαλιών είναι νεαρός εφοπλιστής, ο οποίος δεν θέλει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Ο Νίκος Παπανδρέου μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε: «Πέρασε τον στόχο. Χαίρομαι ότι πήγε καλά και για τα γυαλιά και για την Ελπίδα. Δεν το πρόσεξα, δεν το είδα (είπε για την άνοδο του ποσού τις τελευταίες ώρες). Απίστευτο. Είναι η στρατηγική των αγοραστών. Δείχνει ότι έχει γίνει λίγο cult το θέμα "Ανδρέα". Φτάνουμε στο επίπεδο του μύθου που εμένα δεν μου αρέσουν οι μύθοι, αλλά η κοινωνία χρειάζεται μύθους».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR