counter

Ανδρέας Μικρούτσικος για την πρόσκληση της Ελένης Μενεγάκη: "Δεν είδα την εκπομπή, για να δω αν…"

Ανδρέας Μικρούτσικος για την πρόσκληση της Ελένης Μενεγάκη: "Δεν είδα την εκπομπή, για να δω αν…"
Ανδρέας Μικρούτσικος για την πρόσκληση της Ελένης Μενεγάκη: "Δεν είδα την εκπομπή, για να δω αν…"

Στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star” και στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την πρόσκληση που του έκανε η Ελένη Μενεγάκη.

«Μπορώ να πω κάτι παιδιά; Θα μου πεις… Πάρε τηλέφωνο και ζήτα τον! Θα το πω. Ανδρέα, πήγες στη Σίσσυ Χρηστίδου, πήγες στην Ελεονώρα Μελέτη. Κι εγώ στο Mega είμαι. Εγώ κι αν θέλω να τον δω… Θέλω πραγματικά πολύ να τον δω. Επειδή είμαστε πολλές ώρες της ημέρας εδώ μέσα και πολλές φορές θέλω να πω πράγματα κι αντί να πάρω τηλέφωνο να τα πω, τα λέω εδώ μέσα. Εγώ θέλω να μιλήσω μαζί του εκτός φακού. Δηλαδή, θέλω να μιλήσω μαζί του», είχε πει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της.

Δείτε επίσης! Ο "κακός χαμός" ανάμεσα σε Ανδρέα Μικρoύτσικο και Γιάννη Πουλόπουλο! "Σου γυρίζω την πλάτη, να μάθει να μην είναι φερέφωνο"

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Δεν δέχθηκα κάποια πρόταση επίσημη. Ας με πάρουν και θα δούμε. Εγώ απάντησα χιουμοριστικά ότι θα πάω όποτε θέλω εγώ, γιατί θα πάω για τον Ουγγαρέζο.

Αυτά είναι χιουμοριστικά αλλά απ’ ό,τι βλέπω ο χώρος τα παίρνει στα σοβαρά, θέλει ντε και καλά διενέξεις. Εγώ όταν έχω διενέξεις, τσακωμούς, γίνονται από διαφορές απόψεων.

Πολύ ευγενικά η Ελένη Μενεγάκη είπε “θέλω να τον δω, να έρθει να συναντηθούμε” και τα λοιπά. Όλα αυτά είναι εν ευθέτω χρόνω, οψόμεθα εις Φιλίππους. Δεν είδα την εκπομπή, για να δω αν το είπε με την καρδιά της. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις, δεν διαφωνώ αλλά να σου πω και κάτι; Έχω τηλέφωνο. Τι; Θα πάω εκεί απρόσκλητος; Είδα ανοιχτή πόρτα να μπω; Δεν υπάρχει τέτοια γαϊδουριά από μένα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή του Star.

«Από την άλλη, για να γίνεις μαϊντανός πρέπει να έχεις ταλέντο σε αυτό. Εγώ μαϊντανός δεν γίνομαι, λέω όχι στην υπερέκθεση», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR