counter

Ο "κακός χαμός" ανάμεσα σε Ανδρέα Μικρούτσικο και Γιάννη Πουλόπουλο! "Σου γυρίζω την πλάτη, να μάθει να μην είναι φερέφωνο"

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ασχολήθηκε σήμερα Δευτέρα 23/10 με το Fame Story και ειδικότερα με τον καβγά της παίκτριας Χριστίνας με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» ρώτησε την γνώμη του Ανδρέα Μικρούτσικου για το σκηνικό με τον ίδιο να γίνεται έξαλλος αφού ο Γιάννης Πουλόπουλος τον διέκοψε στην προσπάθειά του να διευκρινίσει μία σημαντική λεπτομέρεια.

Ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την άποψή του και έτσι γύρισε την πλάτη στον δημοσιογράφο.

Μετέπειτα ακολούθησε ο κακός χαμός ανάμεσά τους… με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να τους ηρεμήσει!

Ο έντονος διάλογος του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Γιάννη Πουλόπουλου

«Ήρεμα για να ολοκληρώσω. Σου γυρίζω και την πλάτη… Όχι, δεν έχω ολοκληρώσει. Πριν μιλήσω ξαναμιλάς. Δεν καταλαβαίνεις; Θέλεις να πεις το ποίημα σου είμαι έτοιμος. Ρωτάνε τη γνώμη μου και λες τη γνώμη σου; Να μάθεις να ακούς όπως σε ακούω. Να πληρώσει ο Γιάννης για να ακούσει και να μάθει να μην είναι φερέφωνο. Δεν σε ακούω, πες τα αλλού», είπε έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου: Η συζήτηση όλο νόημα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά την ανάρτηση "καρφί" για την εκπομπή

Τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος τόνισε: «Η κοπέλα είναι προτεινόμενη όχι από τους κριτές αλλά από τους καθηγητές. Είναι ένας καινούργιος όρος του παιχνιδιού…Εγώ απλά είπα ότι υπάρχει ένας κανόνας. Από τη στιγμή είπα που η κοπέλα δεν ήταν στο παιχνίδι… ωραία, πες το εσύ».

«Πρόσεξε, μου είσαι άκρως συμπαθής και με αναγκάζεις, αφού δεν καταλαβαίνεις με τη μία με τις δύο με τις τρεις, να σου φωνάζω. Και εδώ υπάρχουν δύο κακά: ένα ότι δεν καταλαβαίνεις και δύο ότι βγαίνω εγώ υστερικός», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την ώρα που η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να επιφέρει την ηρεμία στους συνεργάτες της.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τον καβγά του του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Γιάννη Πουλόπουλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR