counter

Ανδρέας Φικιώρης: Αφού έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκα του μετά της αγόρασε μια Jaguar

Ανδρέας Φικιώρης: Αφού έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκα του μετά της αγόρασε μια Jaguar
Ανδρέας Φικιώρης: Αφού έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκα του μετά της αγόρασε μια Jaguar

Ανδρέας Φικιώρης

O γνωστός αθυρόστομος γιατρός Ανδρέας Φικιώρης, σε μια εξομολογητική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή "Μίλα" της Τατιάνας Στεφανίδου, ομολόγησε πως έκανε πολλές αμαρτίες κατά τον έγγαμο βίο του και χώρισε! Ένα χρόνο μετά παντρεύτηκε ξανά την γυναίκα του με κουμπάρο τον γιό του! Δεν διστάζει να ομολογήσει πως μετά από έναν καβγά πάνω σε μια κρίση ζήλειας, έκαψε το αυτοκίνητο της:" Mια φορά το παρά έκανα. Ζήλεψα μέχρι που έφτασα στο σημείο να της κάψω το αυτοκίνητο και μετά της πήρα ένα νέο  αυτοκίνητο και ένα γουναρικό”.

Ο Ανδρέας Φικιώρης  που έγινε γνωστός από τις όχι και τόσο κομψές εκφράσεις που έλεγε στον τηλεοπτικό αέρα, με θάρρος δήλωσε: "Όταν επανασυνδέθηκα με την γυναίκα μου της πήρα ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο και μια γούνα". H γυναίκα του όπως ομολογεί πλέον ο ίδιος: "Eίναι τα θεμέλια της επιτυχίας μου".

Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι ο Ανδρέας Φικιώρης έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες και στα αυτοκίνητα, αφού από τα φοιτητικά του χρόνια είχε σπόρ αυτοκίνητο και έβαζε μέσα ωραίες γυναίκες: "Σαν φοιτητής είχα σπόρ αυτοκίνητο. Στο πανεπιστήμιο υπήρχαν 3-4 αυτοκίνητα και το ένα ήταν το δικό μου. Είχα λεφτά από τη μάνα μου και δεν με ένοιαζε! Ήθελα μόνο να είναι φανταχτερή η γκόμενα με μίνι, σορτσάκια και κασετόφωνο".

Δείτε το βίντεο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR