counter

Ανδρέας Βούλγαρης: Οι πρώτες δηλώσεις για το παιδί του με την Κατρίνα Τσάνταλη & η on air συγκίνηση

Τους Alcatrash συνάντησε η Χριστιάνα Κοχλατζή από το Happy Day, με αφορμή το καινούργιο τους τραγούδι, "Φτηνές δικαιολογίες". Φυσικά, η ρεπόρτερ δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον Ανδρέα Βούλγαρη για τα συναισθήματά του, μετά τον ερχομό του παιδιού του με την Κατρίνα Τσάνταλη στη ζωή. Θυμίζουμε ότι ο γιος του, ήρθε στον κόσμο την Τρίτη 20/2.

"Δεν κοιμόμαστε με το μωρό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Νιώθω παραπάνω από χαρά, σοκ, δέος. Όταν πήρα στην αγκαλιά μου το μωρό έκλαψα και τώρα που μιλάω για το παιδί μου, συγκινούμαι", είπε για την γέννηση του γιου του με την Κατρίνα Τσάνταλη, ενώ για την στάση που έχουν κρατήσει ως ζευγάρι τόνισε: "Κρατήσαμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη γέννηση του παιδιού μας γιατί είμαστε έτσι σαν άνθρωποι, δεν το επιδιώκουμε βασικά. Έτσι είμαστε, δεν το προσπαθούμε..."

Διαβάστε επίσης: Κατρίνα Τσάνταλη & Ανδρέας Βούλγαρης: Η πρώτη ανάρτηση με τον νεογέννητο γιο τους! (Βίντεο)

 

Για το αν θα κάνει κάποια κουμπαριά με τους συνεργάτες του, απάντησε ότι δεν το έχει σκεφτεί ακόμα, ενώ για το αν θα υπάρξει γάμος τόνισε: "Δεν θα παντρευτούμε, δεν είμαστε υπέρ του γάμου σαν event, με τα πρότυπα αυτά..."

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR