counter

Αναστάτωσε τους λουόμενους με τις καυτές της πόζες στην παραλία

Αναστάτωσε τους λουόμενους με τις καυτές της πόζες στην παραλία
Αναστάτωσε τους λουόμενους με τις καυτές της πόζες στην παραλία

Για άλλη μια φορά η Αndriana Lima μαγνήτισε τα βλέμματα με την sexy της εμφάνιση. Φωτογραφήθηκε με μόνο ένα Τ-Shirt και το κάτω μέρος του μαγιό της στα παράλια της περιοχής Culum του Μεξικού και οι hot-and-wet πόζες της κάνουν τον γύρο του κόσμου προκαλώντας…κύματα σχολιών για το πόσο εντυπωσιακό εξακολουθεί να είναι το σώμα της.

Η Andriana Lima και η διεθνής αναγνώριση

Τι κι αν ο 32χρονος  Άγγελος της Victoria’s Secret είναι μητέρα δύο παιδιών, της μόλις ενός έτους Sienna και της 3χρονης Valentina, δεν έχει χάσει ίχνος από την ακαταμάχητη σαγήνη του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βραζιλιάνα καλλονή σε ηλικία μόλις 15 ετών ανακηρύχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς "Supermodel of Brazil" ενώ κατέκτησε την δεύτερη θέση στον Παγκόσμιο διαγωνισμό "Supermodel of the World" στα δεκαέξι της χρόνια.Τον Ιούλιο του 2007, το Forbes την συμπεριέλαβε στην λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου ενώ, την ίδια χρονιά, το περιοδικό People την συμπεριέλαβε στην λίστα με τους ελκυστικούς ανθρώπους του πλανήτη.

Η Αndriana Lima για την ομολογουμένως sexy φωτογράφισή της ταξίδεψε στο Μεξικό αλλά αν και φαινομενικά η παραμονή της εκεί ήταν για επαγγελματικούς λόγους, με την φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - η οποία απεικόνιζε ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα- έδειξε ότι όχι μόνο απόλαυσε την δουλειά αλλά και την κάθε της στιγμή εκεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR