counter

Λίστα Forbes: Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2020

Λίστα Forbes: Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2020
Λίστα Forbes: Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2020

Το περιοδικό Forbes, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποκάλυψε τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς για το 2020 παγκοσμίως.

Μετά από αρκετά χρόνια η Αντζελίνα Τζολί, έπεσε στη δεύτερη θέση, μιας και την κορυφή για φέτος κατέκτησε η Σοφία Βεργκάρα, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τη σειρά Modern Family.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός με καταγωγή από την Κολομβία, κατόρθωσε φέτος να αποκτήσει το εξωφρενικό ποσό των 43 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Σοφία Βεργκάρα κερδίζει 500.000 δολάρια από τα επεισόδια της σειράς, που πρωταγωνιστεί ενώ περισσότερα από 10 εκατομμύρια βγάζει από σόου «Αμερική έχεις Ταλέντο», στο οποίο συμμετέχει.

Η Αντζελίνα Τζολί, η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση συγκέντρωσε 35,5 εκατομμύρια δολάρια ενώ στην τρίτη θέση έχει σκαρφαλώσει η Γκαλ Γκαντότ, η οποία κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Hollywood, μετά την συμμετοχή της στην ταινία Wonder Woman.

Τέλος, την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Μελίσα Μακάρθι, με 25 εκατομμύρια δολάρια και η πολυβραβευμένη Μέριλ Στρίπ, με 24 εκατομμύρια αντίστοιχα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR