counter

Πρίγκιπας Χάρι: Επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο

Πρίγκιπας Χάρι: Επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο
Πρίγκιπας Χάρι: Επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο

Σε σοκ βρίσκεται η Μεγάλη Βρετανία, μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο. Λίγες μέρες μετά τη νοσηλεία του για υπερπλασία του προστάτη, ο 75χρονος μονάρχης ξεκίνησε θεραπείες για να καταπολεμήσει τον καρκίνο με τον οποίο διαγνώστηκε. 

Την ίδια στιγμή στη Μεγάλη Βρετανία αναμένεται να επιστρέψει σύντομα και ο πρίγκιπας Χάρι για να δει τον πατέρα του. 

Ο Χάρι που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, φαίνεται πως έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με τον Κάρολο, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό αν η σύζυγος του, Μέγκαν Μαρκλ, θα επιστρέψει μαζί του στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Επίσης δεν είναι ακόμη σαφές αν τα δύο παιδιά του ζευγαριού, ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ, θα επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Διαβάστε επίσης: Σοκ στη Mεγάλη Bρετανία: Ο βασιλιάς Kάρολος διαγνώστηκε με καρκίνo

Θυμίζουμε πως το Μπάκιγχαμ δεν αποσαφηνίζει στην ανακοίνωση του με ποια μορφή καρκίνου διαγνώστηκε ο βασιλιάς Κάρολος.

"Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επέμβασης του βασιλιά Καρόλου για καλοήθη υπερπλασία προστάτη, παρατηρήθηκε ένα ξεχωριστό ζήτημα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.Η αυτού μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών και οι γιατροί τον συμβούλευσαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να ακυρώσει τα δημόσια καθήκοντά του. Σε αυτή την περίοδο η αυτού μεγαλειότητα θα συνεχίσει να ασχολείται με κρατικές υποθέσεις και τα επίσημα έγγραφα ως συνήθως.

Ο βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική ομάδα του για την ταχεία παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει πλήρως στα δημόσια καθήκοντά του το ταχύτερο δυνατό.  Επέλεξε να κοινοποιήσει τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κόσμου για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο" αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παλατιού.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR