counter

"Αν ήταν ατάλαντος ο Μπέζος, απλώς θα τον προσπερνούσα"

"Αν ήταν ατάλαντος ο Μπέζος, απλώς θα τον προσπερνούσα"
"Αν ήταν ατάλαντος ο Μπέζος, απλώς θα τον προσπερνούσα"

 ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

"Η κατάσταση στο τηλεοπτικό πεδίο είναι πάρα πολύ καλή. Σας φαίνεται περίεργο, αλλά όντως έτσι είναι. Μπορεί να μας δυσκολεύει οικονομικά αλλά θα ησυχάσουμε... Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς, ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα". Αυτά είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, δήλωση που έκανε "πυρ και μανία" την Έλενα Ακρίτα.

Η σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχιών και απλήρωτη –ως γνωστόν- τα δύο τελευταία χρόνια από το Mega για τη σειρά "Μυστικά της Εδέμ" δεν… χαρίστηκε στο Γιάννη Μπέζο και μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, του απάντησε, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "οι συνάδελφοι δεν είναι σαβούρα".

 ‘Έγραψε λοιπόν η κα. Ακρίτα:

"Τι λες, ρε Γιάννη; Πάμε καλά; Και πρώτα απ' όλα, να τοποθετηθώ επί προσωπικού για να μην βρεθεί κανένας πως έχει και "ίδιον όφελος": Εγώ δήλωσα 2 χρόνια πριν ότι, όσον αφορά τα σενάρια, κρέμασα τα παπούτσια στα αποδυτήρια και τέλειωσα μ αυτή την ιστορία…. Από κει και πέρα, προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς. "Θα φύγει η σαβούρα;" Ποια ήταν η σαβούρα, Γιάννη; Οι συνάδελφοι σου; Οι συνάδελφοί μου; Οι συνάδελφοί μας, δλδ οι τεχνικοί και οι συντελεστές μιας δουλειάς (εκτός αν εσύ όλους αυτούς δεν τους θεωρείς συναδέλφους σου, τότε πάω πάσο). "Θα φύγει η σαβούρα"; Ποια σαβούρα, γιατί θα τρελαθώ απόψε, Παναγία μου; Ποια σαβούρα; Όλοι αυτοί που ψάχνουν δουλειά; Όλοι αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν νοίκι; Όλοι αυτοί που κάνουν έρανο μεταξύ τους για να σταθούν δίπλα στον άρρωστο συνάδελφο; Αυτοί να φύγουν; Εσύ οκ, δουλεύεις και μαγκιά σου… Σου απαντάω με τα δικά σου λόγια: "Έχει γίνει ευτυχώς ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα!". Ευτυχώς! Ευτυχώς εσύ έχεις δουλειά... Κοιμήσου ήσυχα... Με την οικονομική κρίση, όλοι οι ατάλαντοι πήγαν σπίτι τους...”

Το καυστικό post της 'Ελενας Ακρίτα, πήρε άμεσα διαστάσεις στα social media. Σχόλια, τίτλοι, comments και like. Ωστόσο - όπως πάλι η ίδια αναφέρει σε ανάρτησή της- εκνευρίστηκε πολύ, όταν διάβασε τον τίτλο ενός δημοσιεύματος : "Η Ακρίτα θεωρεί ατάλαντο… τον Μπέζο".

“Δεν πάμε καθόλου καλά σ' αυτό τον τόπο" σχολίασε η δημοσιογράφος. "Τι άσχετος τίτλος είναι αυτός; Πουθενά σε αυτό το ποστ δεν λέω ατάλαντο τον Γιάννη Μπέζο. Αντίθετα τον θεωρώ έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και γι΄ αυτό εκνευρίστηκα τόσο από την τοποθέτησή του. Αν ήταν ατάλαντος, απλώς θα τον προσπερνούσα. Τους έστειλα απάντηση πως μάλλον δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν”

ΑΚΡΙΤΑ ΕΛΕΝΑ

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο-απάντηση της 'Ελενας Ακρίτα στο Γιάννη Μπέζο:

FACEBOOK ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR