counter

Έλενα Ακρίτα: Συνόδευσε την μητέρα της για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (Φωτό)

Έλενα Ακρίτα: Συνόδευσε την μητέρα της για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (Φωτό)
Έλενα Ακρίτα: Συνόδευσε την μητέρα της για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (Φωτό)

Από τα τέλη Δεκεμβρίου έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό στην χώρα μας και μέχρι σήμερα συνεχίζονται κανονικά χωρίς προβλήματα.

Μάλιστα, πρώτη προτεραιότητα είναι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Σήμερα Τρίτη, η Έλενα Ακρίτα συνόδευσε την μητέρα της ώστε να εμβολιαστεί και να μπορέσει να προστατευτεί από τον ιό.

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως η μητέρα της Σύλβα Ακρίτα έκανε το εμβόλιο.

«Για να λέμε και τα καλά. Πήγα σήμερα την μητέρα μου για την πρώτη δόση Pfizer και μείναμε ενθουσιασμένες από την οργάνωση, την ευγένεια και την ανθρωπιά των γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού στο Κεντρο Υγείας Αμαρουσίου (πρώην ΙΚΑ μετά έγινε ΕΟΠΥΥ και έπειτα ΠΕΔΥ). Έχουν οργανώσει με επαγγελματισμό και μεράκι ένα πολύ λειτουργικό ανθρωποκεντρικό Εμβολιαστικό Κέντρο. Η επιστημονικά Υπεύθυνη που προΐσταται της Δομής είναι η καρδιολόγος κ. Μαρία Γώγου. Εκεί γνωρίσαμε και την κ. Κορίνα Λιούτα. Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και Συντονίστρια Εμβολιαστικου Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου που φρόντιζε τα πάντα και τους πάντες. Οι εμβολιασμοι γίνονται με άκρως οργανωμένη διαδικασία και απόλυτο σεβασμό στον συνάνθρωπο. Λυπάμαι ειλικρινά που δεν ρώτησα το όνομα του εξαιρετικού γιατρού και της άψογης νοσηλεύτριας που φρόντισαν την μητέρα μου. Συγχαρητήρια σε όλους! Τώρα καθόμαστε παρεούλα να δούμε Άγριες Μέλισσες. Ελπίζω όλα να πάνε καλά μέχρι να ολοκληρωθεί το 24ωρο», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR