counter

Αλεξία Αλεξιάδου: "Η συνεχής σύγκριση με τη μητέρα μου, δυσκόλευε τα πράγματα"

Αλεξία Αλεξιάδου: "Η συνεχής σύγκριση με τη μητέρα μου, δυσκόλευε τα πράγματα"
Αλεξία Αλεξιάδου: "Η συνεχής σύγκριση με τη μητέρα μου, δυσκόλευε τα πράγματα"

Αλεξία Αλεξιάδου Βέφα Αλεξιάδου

Η Αλεξία Αλεξιάδου πριν από εννέα χρόνια μίλησε σε συνέντευξή της για την σχέση που είχε με τη μητέρα της, Βέφα Αλεξιάδου αλλά και για το βαρύ φορτίο που κουβαλούσε λόγω του επωνύμου της.

Η Αλεξία Αλεξιάδου, δήλωνε τότε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν πάντα εύκολο. Υπήρχε συνεχώς η σύγκριση, που δυσκόλευε τα πράγματα. Περιμένουν όλοι να κάνεις τα ίδια με τη μητέρα σου ή έχουν την απαίτηση να είσαι πρώτη όπως αυτή. Η "πρώτη" όμως υπάρχει ήδη και οδηγεί την αγορά! Αυτό με γεμίζει άγχος και ο κόπος είναι διπλός. Είμαι κόρη της μαμάς μου, αλλά στη δουλειά δεν είμαι δημιούργημά της!» και πρόσθεσε: «Όλοι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα. Η σχέση μάνας- κόρης είναι η πιο δύσκολη. Σίγουρα είμαστε αγαπημένες, αλλά υπάρχουν και οι στιγμές της έκρηξης (...). Το πρόβλημα είναι ότι όλοι προσπαθούν να μιμηθούν τη Βέφα. Εγώ ακολούθησα τις δικές μου ανάγκες , γιατί ήθελα να είμαι διαφορετική».

Η Αλεξία Αλεξιάδου ωστόσο, μίλησε και για όσα είχε κληροδοτήσει από την μητέρα της, Βέφα Αλεξιάδου: ; «Όμορφα παιδικά χρόνια και αναμνήσεις. Γι' αυτό άλλωστε προσπαθώ να δώσω το ίδιο και στα δικά μου παιδιά. Είχα την τύχη η μαμά μου να μη δουλεύει όταν μας μεγάλωνε, οπότε μοιραστήκαμε πολλά πράγματα κι έτσι δεθήκαμε πολύ».

Πηγή: OK! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR