counter

Αλέξης Κούγιας: "Θέλω μία κυβέρνηση Κασσελάκη πρωθυπουργό, Λάκη Γαβαλά υπουργό δικαιοσύνης και Κοκλώνη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης"

Στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 και στην δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας την Παρασκευή 22/9.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Νίκο Μουτσινά και την δήλωση που είχε κάνει για εκείνον, στον Φώτη Σεργουλόπουλο αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη το οποίον χαρακτήρισε «άσχετο».

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις του

«Φαντάσου τι άσχετος είναι αυτός ο άνθρωπος και τι άσχετο που είναι και το περιβάλλον του που έχουν περιοριστεί μόνο μέσω επικοινωνιακά τρικ τι θέλει αυτός ο άνθρωπος τώρα έκανε κριτική στον Μητσοτάκη; Τόσο άσχετο παιδί δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου είναι 40 χρόνων άντρας θα έπρεπε να γνωρίζω τουλάχιστον στοιχειώδη πράγματα. Αυτός τον αρραβωνιαστικό του έχει εκεί πέρα και ασχολείται όλη μέρα και με το σκυλάκι του και ξαφνικά αποφάσισε να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας… Θέλω να δω μία κυβέρνηση Κασσελάκη πρωθυπουργό, τον Λάκη Γαβαλά υπουργό δικαιοσύνης τον Κοκλώνη στη θέση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη θέση του Νίκου Παππά, θα το φάει τον Παππα ο Κοκλώνης μας έχουν δηλητηριάσει την ψυχή μας καθημερινά αντικειμενικά δεν έχουν καμία αξία σαν άνθρωποι» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Όσον αφορά για αυτό που είπε ότι θέλει να υιοθετήσει παιδί ας του πει το περιβάλλον του ότι ο νόμος απαγορεύει ρητώς την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους» πρόσθεσε.

«Μου κάνει εντύπωση με ποιο τρόπο ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε μέσω παρένθετης μητέρας αλλά σε κάθε περίπτωση λυπάμαι πολύ με αυτό που γίνεται και είμαι βέβαιος ότι αυτή η φούσκα θα σκάσει πολύ γρήγορα και λυπάμαι που θα το πω θα πρέπει ήδη να έχει παρέα η δικαιοσύνη. Είναι δυνατόν ο Κασσελάκης να είχε πει ότι θα ξεμπροστιάσει τους δικαστές και να μην έχει παρέμβει ο εισαγγελέας;» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

«Τι να κάνεις σε μένα το ΕΣΡ τι είμαι εγώ ηθοποιός; παρουσιαστής εκπομπής; τα έχουν μπερδέψει όλοι αυτοί, έχουν ξεσαλώσει όπως λένε και μεταξύ τους και ασχολούμαι τώρα με ανθρώπους που για να κλείσουν ραντεβού στο γραφείο μου θα περίμεναν τρεις μήνες. Τι να πει ο Κασσελάκης για την Κύπρο ασχολείται με τον αρραβωνιαστικό του και έχει αφήσει τα σοβαρά θέματα… το πανηγύρι τελειώνει αύριο. Είμαι βέβαιος και αυτοί οι ομοφυλόφιλοι που τον ψήφισαν θα του γυρίσουν την πλάτη» συμλήρωσε.

Σε άλλο σημείο ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι δεν είναι υπέρ ούτε της Έφης Αχτσιόγλου καθώς είναι δημιούργημα ταχύτατης διαδικασίας!

Δείτε επίσης - Κούγιας κατά Σεργουλόπουλου: "Υπάρχει ένας ανεκδιήγητος στη δημόσια τηλεόραση που εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί"

«Την πήρε ο Κατρούγκαλος στο Υπουργείο Εργασίας και μέσα σε δύο χρόνια έγινε βουλευτής υπουργός, ο ιδανικός θα ήταν ο Νίκος Παππάς αλλά με αυτό που έκανε με το Κασσελάκι μόνο και μόνο για να είναι εκπρόσωπος στη Βουλή» τόνισε.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR