counter

Αλέξης Γεωργούλης: Τι έλεγε ένα χρόνο πριν για το κίνημα metoo; Το κομμάτι της συνέντευξης που κόπηκε στο μοντάζ

Αλέξης Γεωργούλης: Τι έλεγε ένα χρόνο πριν για το κίνημα metoo; Το κομμάτι της συνέντευξης που κόπηκε στο μοντάζ
Αλέξης Γεωργούλης: Τι έλεγε ένα χρόνο πριν για το κίνημα metoo; Το κομμάτι της συνέντευξης που κόπηκε στο μοντάζ

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Αλέξης Γεωργούλης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού.

Το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του Mega προβλήθηκε ένα μέρος της συνέντευξη του ηθοποιού και ευρωβουλευτή, το οποίο είχε κοπεί στο μοντάζ και στο οποίο μιλούσε για το κίνημα metoo.

Δείτε επίσης - Αλέξης Γεωργούλης: "Είναι σε κατάσταση πολύ άσχημη και δεν θέλει να μιλάει"

Αλέξης Γεωργούλης – Τι έλεγε ένα χρόνο πριν για το κίνημα metoo

«Στην αρχή ήθελα να διαμαρτυρηθώ για τις κριτικές που μου έγραφαν, κάποια στιγμή επιχείρησα να μιλήσω με τον δημοσιογράφο που υπέγραφε το κείμενο. Πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα νόημα να διαμαρτύρομαι, γιατί οι δημοσιογράφοι θέλουν πιπέρι, φωτιά, λάδι, ώστε να δημιουργείται φασαρία. Όταν σου χρεώνουν γυναίκες σε επίπεδο lifestyle, σου χτυπάνε το χαρακτήρα. Σε πολιτικό επίπεδο, όταν σου στέλνουν βέλη επειδή είσαι απέναντι, σου αμαυρώνουν αυτό που θέλεις να κάνεις, είναι κακό για το σύνολο. Οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να σκέφτονται 3-4 φορές πριν βγάλουν ένα σχόλιο ή πριν χτυπήσουν έναν άνθρωπο που προσπαθεί για το κοινωνικό σύνολο. Δεν θέλω να γίνω επαγγελματίας πολιτικός, αλλά να προσφέρω στο σύνολο. Είναι κάτι που με γεμίζει, αλλά δεν ξέρω αν είναι για χόρταση», είχε πει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Όσον αφορά το κίνημα metoo είχε αναφέρει: «Ταράχτηκα με όσα συνέβησαν. Όταν βλέπεις μια λαμπερή παράσταση, δεν μπορείς να σκεφτείς τι συμβαίνει από πίσω τι κόπος μπορεί να υπάρχει και τι σαπίλα. Ο ισχυρότερος επιβάλλεται με σεξουαλικό τρόπο στον πιο ασθενή και αυτό πρέπει να το δούμε, εκεί να κλειδώσουμε τον πυρήνα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το κομμένο κομμάτι της συνέντευξης του Αλέξη Γεωργούλη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR