counter

Αλέξης Γεωργούλης: Η ψυχολογική του κατάσταση μετά την καταγγελία εις βάρος του

Αλέξης Γεωργούλης: Η ψυχολογική του κατάσταση μετά την καταγγελία εις βάρος του
Αλέξης Γεωργούλης: Η ψυχολογική του κατάσταση μετά την καταγγελία εις βάρος του

Σαν «βόμβα» έπεσε το βράδυ της Δευτέρας 17/4 η είδηση για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, για κακοποίηση και σεξουαλική παρενόχληση.

«Ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης τίθεται εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχαμε σήμερα για καταγγελία εις βάρος του και δεδομένης της ανάγκης να διαλευκανθεί πλήρως η σχετική υπόθεση», ήταν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη Γεωργούλη.​

Ρίξτε μια ματιά! Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη ανάρτηση της καταγγέλλουσας μετά την δημοσιοποίηση του ονόματός της

Αλέξης Γεωργούλης – Η ψυχολογική του κατάσταση μετά την καταγγελία

Το πρωί της Τετάρτης η Όλγα Λαφαζάνη μέσα από την εκπομπή του Alpha «Happy Day», αποκάλυψε ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας εις βάρος του.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο Ευρωβουλευτής και γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του.

«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους και τους άμεσα εμπλεκόμενους. Την Πέμπτη αναμένεται να ενημερωθούν οι δυο Βέλγοι και η Ελληνίδα δικηγόρος του από την Εισαγγελία των Βρυξελλών εγγράφως για το περιεχόμενο της καταγγελίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια τους», είναι τα λόγια που μετέφερε το περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη στην Όλγα Λαφαζάνη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR