counter

Αλέξης Γεωργούλης: Βρίσκεται σε σχέση με την Ελληνίδα δικηγόρο που τον υπερασπίζεται;

Αλέξης Γεωργούλης: Βρίσκεται σε σχέση με την Ελληνίδα δικηγόρο που τον υπερασπίζεται;
Αλέξης Γεωργούλης: Βρίσκεται σε σχέση με την Ελληνίδα δικηγόρο που τον υπερασπίζεται;

Σάλο έχει προκαλέσει από το απόγευμα της Δευτέρας 17/4 η είδηση για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, για κακοποίηση.

Ο Ευρωβουλευτής και γνωστός ηθοποιός τέθηκε εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε σοκ μετά τις καταγγελίες προς το πρόσωπό του.

Ρίξτε μια ματιά! Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη ανάρτηση της καταγγέλλουσας μετά την δημοσιοποίηση του ονόματός της

Αλέξης Γεωργούλης – Οι δικηγόροι του και η σχέση μεταξύ τους

Το πρωί της Τετάρτης ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παρουσίασε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που αφορά τον Αλέξη Γεωργούλη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, φαίνεται ότι ο Αλέξης Γεωργούλης διατηρεί αρκετά καλές σχέσεις με τους 3 δικηγόρους που έχει επιλέξει, ενώ με την μία συνήγορό του, την Ματίνα Μαλλά φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση.

«Η Ματίνα Μαλλά στο ευρύτερο κοινό έχει μία μεγάλη καριέρα στη Θεσσαλονίκη ως δικηγόρος, έγινε γνωστή το 2015 από δημοσίευμα της Real News τότε, ως η σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη. Ήταν το διάστημα των 6 μηνών που ο Αλέξης Γεωργούλης είχε χωρίσει με την Τόνια Σωτηροπούλου. Τότε λοιπόν είχαν γραφτεί πολλά για τον Αλέξη Γεωργούλη και την κυρία Μαλλά. Το περιοδικό Hello είχε διαψεύσει την είδηση και είχε αναφέρει πως είναι καλοί φίλοι και συνεργάτες. Από το 2015 μέχρι φέτος έχουν περάσει 8 χρόνια, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στα προσωπικά τους αλλά διατηρούν άψογες σχέσεις για να είναι δικηγόρος του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την δικηγόρο του Αλέξη Γεωργούλη και φημολογούμενη σύντροφό του:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR