counter

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη με την σύζυγό του 5 μήνες πριν τον θάνατό του

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη με την σύζυγό του 5 μήνες πριν τον θάνατό του
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη με την σύζυγό του 5 μήνες πριν τον θάνατό του

Θλίψη στον πολιτικό και αθλητικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και δύο φορές αργυρού Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 43 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Δείτε επίσης - Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – “Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία”

Όπως έγινε γνωστό ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης νικήθηκε από ένα σπάνιο τύπο καρκίνου, από τον οποίο έπασχε τα τελευταία δύο χρόνια και πότε δεν είχε μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη

Χαρακτηριστικό είναι πως πριν από 5 μήνες και συγκριμένα τον Μάιο που μας πέρασε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη στην ΕΡΤ, «Μαμά-δες» και δεν ανέφεραν τίποτα για το πρόβλημα υγείας του αργυρού Ολυμπιονίκη. 

 Το ζευγάρι τότε μίλησε για τη γνωριμία τους και τα παιδιά τους, αλλά και την οπαδική βία. 

«Την κυνήγησα, μου άρεσε και τα κατάφερα. Στην αρχή υπήρχε αυτό το παιχνιδάκι» είχε πει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης για την γνωριμία με την σύζυγό του με τη δημοσιογράφο να συμπληρώνει:  

«Ήμουν με μια φίλη μου σε ένα μπαράκι και με κοιτούσε έντονα. Εγώ ήξερα ποιος είναι. Με κοιτούσε με ένα βλέμμα τύπου “ξέρω ποια είσαι και πρόσεξε τι λες γιατί είμαστε από αντίθετες ομάδες”. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ εκείνος Άρης».

«Η Δώρα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Είναι μια υποχρέωση που δεν είναι εύκολη. Εγώ προτιμώ να έχω τον ρόλο του κουβαλητή. Τα υπόλοιπα τα τρέχει η Δώρα, για μένα είναι μεγάλη ανακούφιση» συμπλήρωσε ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την τελευταία συνέντευξη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR