counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Προτεραιότητα είναι η δουλειά μου και η καλοπέραση"

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Προτεραιότητα είναι η δουλειά μου και η καλοπέραση"
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Προτεραιότητα είναι η δουλειά μου και η καλοπέραση"

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Τετάρτης και δήλωσε ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να τη ρωτούν για τον Στάθη Σχίζα.

«Δεν αφήνεις ποτέ τον έρωτα. Υπάρχει πάντα στο πρόγραμμα. Καλώς να έρθει, αλλά δεν είναι προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι η δουλειά μου και η καλοπέραση. Οπότε στην καλοπέραση έρχεται και ο έρωτας», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε επίσης: Σχίζας για χωρισμό από Παναγιώταρoυ: "Κάτι έγινε και δεν το θεωρώ ότι ήταν περιττό"

Σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό το θέμα και νομίζω ότι και ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει μια Αλεξάνδρα να μιλάει συνέχεια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και αντίστοιχα πιστεύω ότι κι αυτός έχει κουραστεί να μιλάει για μένα. Θα ήθελα σιγά σιγά να το αφήσουμε στο παρελθόν».

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε αν πήγε για ποτό στο μαγαζί του Στάθη Σχίζα στο Κολωνάκι. Η ίδια απάντησε: «Πήγα για ποτό, αλλά όχι εκεί που φαντάζεσαι. Δεν έχω κολλήματα. Μπορεί και να πάω στο μαγαζί του Στάθη για ποτό, αν τον δω έξω θα μιλήσουμε, αλλά υπάρχουν άπειρα μαγαζιά. Αν πάω, θα είστε οι πρώτοι που θα το συζητήσετε, γι’ αυτό προσπαθώ να το αποφύγω».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR