counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν να έχει υπογράψει χρυσό συμβόλαιο για το Survivor

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν να έχει υπογράψει χρυσό συμβόλαιο για το Survivor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν να έχει υπογράψει χρυσό συμβόλαιο για το Survivor

Ένα δημοσίευμα κυκλοφόρησε που ανέφερε πως η Αλεξάνδρου Παναγιώταρου έχει κλείσει συμφωνία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για τον νέο κύκλο του Survivor με χρυσό συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει πως η ίδια θα παίρνει 12.000 την εβδομάδα για τρεις μήνες και ότι θα φύγει συνολικά με 150.000 ευρώ.

Δείτε επίσης – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Επιστρέφει στην Αθήνα από τη Ρόδο! "Ελπίζω αυτό το πανέμορφο νησί που αφήνω να επανέλθει σύντομα"

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Απαντά στις φήμες που τη θέλουν στον νέο κύκλο του Survivor

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε και διέψευσε το δημοσίευμα τονίζοντας πως ο κύκλος των ριάλιτι έχει κλείσει για αυτή.  

«Αχ παιδιά με ρωτάτε συνέχεια αυτές τις ημέρες αν ισχύει αυτή η είδηση. Πραγματικά χαίρομαι που μου λέτε πόσο θέλετε να με δείτε σε όλο αυτό, θα γελούσα πολύ μαζί μου είναι η αλήθεια αλλά δεν ισχύει τίποτα από όσα διαβάζω.

Άρα θα πρέπει να δουλέψω πολλές εργατοώρες για να βγάλω τα 150.000 ευρώ. Μου έχουν γίνει πράγματι προτάσεις στο παρελθόν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και το εκτιμώ αλλά είμαι σε μία άλλη φάση ζωής, με άλλες προτεραιότητες, άλλο mindset και ο κύκλος των ριάλιτι έχει κλείσει πια για εμένα. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την ενθάρρυνση! Luv ya!» έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ πρόσθεσε με χιούμορ:

«Επειδή έχω μάθει να κάνω υποχωρήσεις σε αυτή τη ζωή, με μία διατροφή των 1200 θερμίδων ημερησίως, στρώμα χωρίς κρεβάτι και 24ωρη αντιγηραντική, ίσως αλλάξω mindset».

Δείτε την ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου:

Photo Credits: Instagram - alexandra__panagiotarou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR