counter

“Αγγελική”: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά του Alpha;

“Αγγελική”: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά του Alpha;
“Αγγελική”: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά του Alpha;

Μία γκεστ εμφάνιση… διαρκείας πρόκειται να κάνει ένας από τους πιο καταξιωμένος Έλληνες ηθοποιούς στη σειρά “Αγγελική”. Ο λόγος για τον Άκη Σακελλαρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα δούμε πρώτη φορά τον πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό στη δραματική σειρά του Alpha στο τέλος του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 25.

Ο ήρωας που θα υποδυθεί λέγεται Αριστοτέλης Σταυριανός και είναι εκπρόσωπος του Βρετανικού Ιππόδρομου. Πρόκειται για έναν ρόλο γκεστ, ο οποίος δεν θα ολοκληρωθεί σύντομα, καθώς αναμένεται να τον δούμε αρκετές φορές να «εισβάλλει» στη σειρά και να αναστατώνει για τα καλά τις ζωές των ηρώων.

Λίγα λόγια για όσα θα δούμε

Η οικογένεια των Αργυρών προσπαθώντας να ανακάμψει οικονομικά και να διασώσει την επιχείρησή της, ετοιμάζεται  για την επικύρωση συμφωνίας με τους Βρετανούς. Εκπρόσωπος του Βρετανικού Ιππόδρομου, ο άνθρωπος ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις κι ετοιμάζεται να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία με το ιπποφορβείο των Αργυρών είναι ο Αριστοτέλης Σταυριανός.

Ο Αριστοτέλης Σταυριανός έχει υπάρξει συνεργάτης του - υπεύθυνου για την οικονομική καταστροφή των Αργυρών- Μιλτιάδη Χανδρινού (Θάνος Καλλιώρας), πατέρα της Τζένης (Νάντια Μπουλέ). Τη σχέση  αυτή –και όχι μόνο- θα εκμεταλλευτεί η Τζένη για να γίνει ο μεσάζοντας στη συμφωνία και με έναν τρόπο να εισχωρήσει στην επιχείρηση των Αργυρών, πράγμα που θα κάνει έξαλλο τον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση). H Τζένη χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να ασκήσει γοητεία στον Σταυριανό και να πετύχει τον στόχο της. Στην πρώτη φάση της συμφωνίας, αν και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς, ανατρέπονται την τελευταία στιγμή…

Ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτή την ανατροπή; Και τι έχει να κερδίσει; 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR