counter

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: “Είναι σε προχωρημένη άνοια δεν καταλαβαίνει τίποτα”

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: “Είναι σε προχωρημένη άνοια δεν καταλαβαίνει τίποτα”
Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: “Είναι σε προχωρημένη άνοια δεν καταλαβαίνει τίποτα”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή αλλά και για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

Ρίξτε μια ματιά! Καίτη Γκρέυ: Έμαθε μετά από πέντε μήνες για τον θάνατο του γιου της, Βασίλη

Αγγελική Ηλιάδη – Η δήλωση για την Καίτη Γκρέυ και την υγεία της

Η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθε ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή όσο εκείνη βρισκόταν στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα», ενώ όπως αποκάλυψε έχει αρκετό καιρό να συναντήσει τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, η οποία πάσχει από προχωρημένη άνοια.

«Έφυγα ήσυχη για να συμμετάσχω στη “Φάρμα” άφησα τον μπαμπά μου μια χαρά και δυστυχώς μετά επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μου το έκρυψαν για να μην αναστατωθώ και δεν ήθελαν να φύγω από το παιχνίδι. Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να μην μου πει τίποτα για την κατάστασή του γιατί ήξερε πόσο ήθελα να πάω στη “Φάρμα”. Ήταν και εκείνος χαρούμενος που έκανα αυτό που ήθελα. Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς διασωληνώθηκε, για μένα είχε μπει τελεία, ήξερα ποια είναι η κατάσταση.

Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει, αν το ξέρει. Η κατάσταση της υγείας της δεν την βοηθάει πια. Πάνε πολλά χρόνια που έχω να την δω, όταν είχα πάρει τους γιους μου και είχαμε μαζί να την δουν. Είναι σε προχωρημένη άνοια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR