counter

Καίτη Γκρέυ: Έμαθε μετά από πέντε μήνες για τον θάνατο του γιου της, Βασίλη

Καίτη Γκρέυ: Έμαθε μετά από πέντε μήνες για τον θάνατο του γιου της, Βασίλη
Καίτη Γκρέυ: Έμαθε μετά από πέντε μήνες για τον θάνατο του γιου της, Βασίλη

Για τον θάνατο του γιου της Βασίλη, ενημερώθηκε μετά από πέντε μήνες η Καίτη Γκρέυ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου, Νίκου Νικόλιζα.

Η σπουδαία τραγουδίστρια αγνοούσε αυτό το τραγικό γεγονός μέχρι πολύ πρόσφατα και όλους αυτούς τους μήνες περίμενε τον γιο της Βασίλη να την επισκεφθεί. Η Καίτη Γκρέυ, όπως διαβάζουμε, “κατέρρευσε” όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του γιου της, καθώς του είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Έτσι έμαθε για τον θάνατο του γιου της η Καίτη Γκρέυ

Πριν από λίγες ημέρες ο δεύτερος γιος της, Φίλιππος, επισκέφτηκε την Καίτη Γκρέυ και πάνω στη συζήτηση της είπε: «Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα εκείνη φάνηκε σαστισμένη.

«Έφυγε λοιπόν ο Βασίλης μου», τους είπε κοιτώντας με τα μάτια χαμηλωμένα, σαν να μην ήθελε να πιστέψει ότι το αγαπημένο της παιδί πέταξε στους ουρανούς. Πλέον η Καίτη Γκρεύ δεν αποζητά πια τον Βασίλη της, βυθισμένη πολλές φορές σε άλλες σκέψεις.

Διαβάστε επίσης: Kαίτη Γκρέυ: Δεν έχει μάθει για τον θάνατo τoυ γιoυ της

Όλο αυτό το διάστημα, η Καίτη Γκρέυ που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, περίμενε υπομονετικά να πάει ο αγαπημένος της γιος να την επισκεφθεί.

Ο Βασίλης Ηλιάδης άλλωστε, ήταν το πρόσωπο που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε της αφήγηση, ακόμα και στις δυο βιογραφίες που εκδόθηκαν για τη ζωή της, η ίδια μιλούσε με περηφάνια για τα βάσανα που πέρασε για να τον κρατήσει στη ζωή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR