counter

Αθηνά Μονογυιού: Υποδέχτηκε τον Tommy Hilfiger στο μαγαζί του αδικοχαμένου Τζώρτζη στη Μύκονο (βίντεο)

Αθηνά Μονογυιού: Υποδέχτηκε τον Tommy Hilfiger στο μαγαζί του αδικοχαμένου Τζώρτζη στη Μύκονο (βίντεο)
Αθηνά Μονογυιού: Υποδέχτηκε τον Tommy Hilfiger στο μαγαζί του αδικοχαμένου Τζώρτζη στη Μύκονο (βίντεο)

Τη ζωή της προσπαθεί να συνεχίσει η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά, η οποία περνάει το καλοκαίρι της στη Μύκονο και στο μαγαζί που διατηρούσε ο άτυχος επιχειρηματίας.

Η χήρα του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού, συνεχίζει την επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου της και μάλιστα υποδέχθηκε στο μαγαζί της στο κυκλαδίτικο νησί την Dee Ocleppo, τον Tommy Hilfiger και άλλους προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Μαρτάκης.

Εκεί τους εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live Tv.

Ευδιάθετος και ντυμένος στα λευκά ο 71χρονος Tommy απόλαυσε την βραδιά. Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με τις ομορφιές της Μυκόνου και την καλή ενέργεια που εκπέμπει το νησί.

Όσο για την διαμονή του, έχει καταλύσει μαζί με την σύζυγό του σε πολυτελέστατη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στον Ορνό.

Να σημειώσουμε πως η Dee είναι η δεύτερη σύζυγος του Tommy με την οποία παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει έναν γιο ενώ ο διάσημος σχεδιαστής έχει ακόμη τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Ferrari - Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος του Τζώρτζη Μονογυιού

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/01/22) επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ηλικίας 45 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία. Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR