counter

Θρήνος για την Τζούλια Παπαδημητρίου: Πέθανε ξαφνικά ο αδερφός της από ανακοπή καρδιάς

Θρήνος για την Τζούλια Παπαδημητρίου: Πέθανε ξαφνικά ο αδερφός της από ανακοπή καρδιάς
Θρήνος για την Τζούλια Παπαδημητρίου: Πέθανε ξαφνικά ο αδερφός της από ανακοπή καρδιάς

Δύσκολες ώρες για την Τζούλια Παπαδημητρίου, αφού έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λίγο μετά τα 50 του χρόνια, ο αδερφός της Ηλίας Παπαδημητρίου από ανακοπή καρδιάς την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Τραγική φιγούρα, εκτός από τις τρεις αδερφές του, Τζούλια, Μπριγκίτα και Καρολίνα Παπαδημητρίου, είναι η μητέρα του Ναυσικά, που μέσα σε 12 χρόνια είδε τους δυο γιους της, τον πρωτότοκο Γιώργο και τον βενιαμίν, Ηλία να φεύγουν από τη ζωή. Θρήνος φυσικά και για τον μοναχογιό του εκλιπόντος Alexandre Παπαδημητρίου που ζει μόνιμα στην Ελβετία με τη μητέρα του.

Την τραγική είδηση έξανε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης (12/09) η μικρότερη αδερφή του Ηλία Παπαδημητρίου, Καρολίνα, γράφοντας στο Facebook: «Έφυγε ο Ηλίας μας σήμερα το μεσημέρι στη 1 από ανακοπή ξαφνικά χωρίς να έχει προηγούμενο πρόβλημα υγείας. Πήγε στα επείγοντα στο Γεννήματα με αδιαθεσία κάλεσαν οι αδερφές μου το ασθενοφόρο και , έπαθε ανακοπή στο Γεννήματα όπου και του έκαναν 52 λεπτά ΚΑΡΠΑ. Δεν τα κατάφερε μας είπε η Γιατρος.. απ την μια στιγμή στην άλλη .. Αδερφουλη μου τώρα θα πας στον Γιώργο μας και τον μπαμπα… Αυτά τα υπεροχα γαλάζια ματάκια σου δεν θα ξανανοίξουν ποτε. Πως θα το αντέξω και αυτό…δεν μπορώ να το πιστέψω. Εγώ δεν έχω πια αδερφούς…χάσαμε τα αγόρια μας μαμα.. Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας… Αχ Μάνα μου…τα αγόρια άου…».

Διαβάστε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος - Tζούλια Παπαδημητρίoυ: Που είναι και με τι ασχολείται σήμερα η 35χρονη Χαρά (φωτογραφία)

Σε άλλη της ανάρτηση η Καρολίνα Παπαδημητρίου ανέφερε: «Αγαπημένοι μας φίλοι, ο Ηλίας μας έφυγε ξαφνικά μέσα από το νοσοκομείο χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Ξαφνικός θάνατος μας είπαν.. Επειδή θα γίνει νεκροψία θα σας ανακοινώσω ποια μέρα θα συνοδευσουμε τον Λιακο μας στην τελευταία του κατοικία. Δεν θα είναι σε κλειστό οικογενειακό κυκλο, θα είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Σας ευχαριστούμε για τα αμέτρητα μηνύματα και συμπαράσταση, θε σας απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά μόλις βρω κουραγιο, συγχωρέστε με».

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του στην εφημερίδα Espresso ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, το 2011 χτυπημένος από λευχαιμία έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος αδερφός της Τζούλιας Παπαδημητρίου, Γιώργος.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR