counter

Θετικός στον κορονοϊό πρωταγωνιστής του "Game of Thrones": Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Θετικός στον κορονοϊό πρωταγωνιστής του "Game of Thrones": Το ανακοίνωσε μέσω Instagram
Θετικός στον κορονοϊό πρωταγωνιστής του "Game of Thrones": Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Κρίστοφερ Χίβτζου, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Τόρμουντ» στο Game of Thrones, ανακοίνωσε μέσω Instagram πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο 41χρονος ηθοποιός, που μένει μόνιμα στο Όσλο της Νορβηγίας, ενημέρωσε παράλληλα, πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του έχουν μπει ήδη σε καραντίνα, προκειμένου να μην μεταδώσουν τον ιό.

Η ανάρτηση του Κρίστοφερ Χίβτζου

«Χαιρετίσματα από την Νορβηγία. Λυπάμαι που το λέω, αλλά σήμερα οι εξετάσεις μου έδειξαν πως είμαι θετικός στον κορονοϊό. Η οικογένειά μου κι εγώ θα μείνουμε σε καραντίνα στο σπίτι για όσο χρειαστεί. Είμαστε καλά, μόνο εγώ έχω συμπτώματα κρυολογήματος. Υπάρχουν άνθρωποι με μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας από τον ιό, οπότε συνιστώ σε όλους να είστε υπερβολικά προσεκτικοί. Πλένουμε τα χέρια, κρατάμε απόσταση 1,5 μέτρο από τους υπόλοιπους και πάμε σε καραντίνα. Κάντε ότι μπορείτε για να εμποδίσετε την εξάπλωση του ιού. Μαζί μπορούμε να τον πολεμήσουμε και να αποτρέψουμε μία πιθανή κρίση στα νοσοκομεία. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον να κρατάτε αποστάσεις και να μείνετε υγιείς» έγραψε ο Κρίστοφερ Χίβτζου, προτρέποντας μας να προσέχουμε τους ευπαθείς ηλικιωμένους στο περιβάλλον μας.

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον «Τόρμουντ» σε 32 επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του HBO, από το 2013 έως το 2019, αποτελώντας έναν από τους συμπαθείς ρόλους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR