counter

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η εξομολόγηση για τον άγνωστο γάμο του! "Δεν μετάνιωσα που…"

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η εξομολόγηση για τον άγνωστο γάμο του! "Δεν μετάνιωσα που…"
Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η εξομολόγηση για τον άγνωστο γάμο του! "Δεν μετάνιωσα που…"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή του στο Mega, “Night Out”, στα παιδικά του χρόνια αλλά και στον γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν.

Δείτε επίσης - Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η αποκάλυψη για τον άγνωστο γάμο που έχει κάνει- “ Έχω παντρευτεί στο παρελθόν…”

Όσα είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

«Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, νιώθω ασφάλεια με την ιδιότητα που έχω ως ηθοποιός. Κοίταζα τα νούμερα τηλεθέασης όταν ξεκίνησα την εκπομπή. Από καλεσμένους που με εντυπωσίασαν θετικά ήταν η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γιάννης Μπέζος και η Ελίνα Παπίλα», είπε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ανέφερε: «Από μωρό παιδί αγαπάω τη θάλασσα, μικρός ήμουν κολυμβητής. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμάνια και περίμενα κάθε καλοκαίρι να πάω σε θάλασσες. Κάνω γυμνισμό από μικρός με τους γονείς μου και μέχρι σήμερα συνεχίζω να κάνω. Από μικρός ήμουν ατίθασος. Βίωνα πάντα έντονα τους έρωτες στην ζωή μου και έκανα πράγματα ατίθασα και απερίσκεπτα».

Για τον άγνωστο γάμο του ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Πριν κάποια χρονιά είχα παντρευτεί για πολύ λίγο διάστημα, το ήθελα και δεν μετάνιωσα που το έκανα. Δεν μετανιώνω για τίποτα έκτος από τις κακές φωτογραφίες. Με ενδιαφέρει η πατρότητα άλλα δεν νιώθω έτοιμος να μεγαλώσω ένα πλάσμα. Ως σύντροφος είμαι δοτικός άλλα και δύσκολος. Το ψέμα μπορεί να με οδηγήσει στον χωρισμό».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR