counter

Θέμης Αδαμαντίδης: Η ηλικία, τα τραγούδια που αγαπήσαμε και οι καταγγελίες για τους ξυλοδαρμούς από τις συντρόφους του

Θέμης Αδαμαντίδης: Η ηλικία, τα τραγούδια που αγαπήσαμε και οι καταγγελίες για τους ξυλοδαρμούς από τις συντρόφους του
Θέμης Αδαμαντίδης: Η ηλικία, τα τραγούδια που αγαπήσαμε και οι καταγγελίες για τους ξυλοδαρμούς από τις συντρόφους του

Την επικαιρότητα αλλά και την δικαιοσύνη απασχολεί τις τελευταίες ημέρες ο Θέμης Αδαμαντίδης, για τον οποίο έγινε καταγγελία από σύντροφό του η οποία υποστηρίζει ότι την ξυλοκόπησε. Εμείς, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνον, από την ηλικία μέχρι το βιογραφικό του.

Θέμης Αδαμαντίδης: Η ηλικία, η πρώην σύζυγος και τα παιδιά

Ο Θέμης Αδαμαντίδης γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1957 και το πραγματικό του όνομα είναι Ευθύμιος Αδαμαντιάδης.

Γεννήθηκε στην Καισαριανή, αλλά πέρασε μέρος των παιδικών του χρόνων στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής, όπου μετανάστευσε η οικογένειά του το 1964, για να επιστρέψει το 1972. Τον ίδιο χρόνο και πριν καλά καλά κλείσει τα 15 του χρόνια, ο Θέμης Αδαμαντίδης άρχισε να εμφανίζεται σε μαγαζιά της Πλάκας, με πρώτο σταθμό το κέντρο «Οι ρεμπέτες», όπου εμφανιζόταν πλάι σε γνωστούς ρεμπέτες, όπως η Άννα Χρυσάφη και ο Σπύρος Ξανθόπουλος.

Αργότερα βρέθηκε στο κέντρο «Μινόρε» στην περιοχή του Καρέα, όπου ερμήνευε αποκλειστικά τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη. Ο ίδιος, έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο ελληνικό τραγούδι, μιας και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, ενώ αρκετά από τα τραγούδια του έχουν γίνει επιτυχίες, όπως: «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» του 1982. Το τραγούδι «Μα πού να πάω» του 1999. «Η Βομβαρδισμένη πολιτεία», «Είναι φονιάς ο χωρισμός», «Χάρτινα όνειρα», «Χαρταετός» κ.ά.

Mε την πρώην σύζυγό του, Αναστασία Στεφάνοβα έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. «Ήμασταν μαζί 15 χρόνια. Έχουμε μαζί δύο γιους, έναν 12 χρονών και έναν 5. Πλήρης αδιαφορία για τα παιδιά του. Βγαίνει παντού και δηλώνει ότι έχει πέντε γιους, δύο που έχει μαζί μου και είναι ανήλικα. Δεν νοιάζεται ούτε να τα δει, τον παρακαλώ να στείλει κάποια λεφτά για τα έξοδα των παιδιών, είναι ο χειρότερος πατέρας που υπάρχει. Τα παιδιά τον ζητάνε συνέχεια, ρωτάνε που είναι ο μπαμπάς. Τον παίρνουμε τηλέφωνο και δεν το σηκώνει ποτέ. Ανύπαρκτος όπως ήταν», ανέφερε η ίδια και κατάγγειλε ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον τραγουδιστή.

Θέμης Αδαμαντίδης: Η καταγγελία για ξυλοδαρμό από τις συντρόφους του
 
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησε τηλεφωνικά η Βαρβάρα Κίρκη, η οποία μιλώντας για την καταγγελία που έκανε στον Θέμη Αδαμαντίδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
 
«Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε από ζήλεια. Όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα από κοντά του, γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω. Απλά είναι τα πράγματα, βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια. Προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα, το έβλεπαν όλοι. Ήμουν στο J2US δίπλα του και τον αγαπάω. Όμως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είναι λάθος. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ζαλίζομαι συνέχεια, δε μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κουραστεί. Δε γίνεται να τρως μέρα παρά μέρα ξύλο για τις παράνοιές του.

Γιατί είχε παράνοιες. Με όλον τον κόσμο εγώ φλέρταρα. Είναι λάθος μου που τα ανεχόμουν. Μου έλεγαν όλοι να φύγω. Είχαμε χωρίσει πόσες φορές. Είχα φύγει. Δε θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε ούτε να φάμε. To ψυγείο ήταν άδειο. Θα με πει εμένα κλέφτρα; Από μένα έπαιρνε. Που τα βρήκε τα λεφτά; Δε θέλω να στερήσω από εκείνον και τα παιδιά του ούτε ένα cent. Δε ξέρω τι λέω ο κόσμος, δε με απασχολούν αυτά που λέει ο κύριος Κούγιας. Με ζήλευε παθολογικά αλλά όλα έχουν ένα μέτρο. Καταδικάστε με που αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο» είπε η Βαρβάρα Κίρκη.

Όμως και η πρώην σύζυγός του, Αναστασία Στεφάνοβα υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον ίδιο. «Έχω βιώσει και εγώ παρόμοια περιστατικά. Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του έχω βιώσει περιστατικά μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας στο σπίτι. Έχω κάνει μήνυση στο τμήμα Γλυφάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR