counter

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του για τον ξυλοδαρμό της Βαρβάρας Κίρκη – Τον Οκτώβριο στο εδώλιο ο τραγουδιστής

Σε αναβολή οδηγήθηκε ξανά η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για κατηγορίες που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 4 Οκτωβρίου, όπως αποκάλυψε ο συνήγορος υπεράσπισης της Βαρβάρας Κίρκη, Απόστολος Λύτρας. Απούσα από το δικαστήριο ήταν η Βαρβάρα Κίρκη.

«Η δίκη αναβλήθηκε για 4 Οκτωβρίου. Υπήρχε αίτημα από την υπεράσπιση του Θέμη Αδαμαντίδη για την αναβολή. Επίσης δεν είχε προσκομιστεί η ιατροδικαστική έκθεση που περιμέναμε από την ιατροδικαστική υπηρεσία. Και κατόπιν αυτών η δίκη αναβλήθηκε για 4 Οκτωβρίου. Σε λίγες ημέρες πιστεύω πως θα είναι έτοιμη η ιατροδικαστική έκθεση και θα προσκομιστεί στο αρμόδιο δικαστήριο. Η κυρία Κίρκη δεν ήρθε στο δικαστήριο. Είναι μια γυναίκα που έχει κακοποιηθεί για μεγάλο διάστημα από τον σύντροφό της. Αντιλαμβάνεστε πως δεν θα μπορούσε να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» δήλωσε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» ο Απόστολος Λύτρας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR