counter

Θέλξη: Αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα για πρώτη φορά

Θέλξη: Αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα για πρώτη φορά
Θέλξη: Αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα για πρώτη φορά

Η Θέλξη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μητρότητα, την επιστροφή της στις πίστες, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα.

Ήταν δική σου επιλογή να απέχεις 8 χρόνια από τη νύχτα και το τραγούδι;

Ήταν δική μου επιλογή, είχα και τη δυνατότητα να το κάνω και νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό. Φαντάζομαι ότι πολλές μανούλες θα ήθελαν να μεγαλώνουν κατ’ αποκλειστικότητα τα παιδιά τους, αλλά μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα. Δεν μετανιώνω γι’ αυτό, ούτε φοβήθηκα ποτέ μη με ξεχάσει ο κόσμος ή μήπως δεν υπήρχε χώρος για μένα όταν θα αποφάσιζα να γυρίσω.

Όταν ανακοίνωσες στον σύζυγό σου, τον Παύλο ότι θα επιστρέψεις στη νύχτα, τι σου είπε;

Δεν έκανα κάποια ανακοίνωση. Αυτό ήρθε έπειτα από σκέψεις και συζητήσεις μετά από καιρό και ύστερα από την όλη κατάσταση που περάσαμε με τις καραντίνες. Γεννήθηκε η ανάγκη να επιστρέψω ξανά και να κάνω αυτό που αγαπάω πολύ. Για μένα το τραγούδι είναι η ψυχοθεραπεία μου.

Ποιο είναι το πραγματικό σου όνομα;

Είναι Θελξινόη Ζάρκου. Θελξινόη έλεγαν τη γιαγιά μου. Είναι αρχαιοελληνικό όνομα. Η Θελξινόη ήταν κόρη του Δία και μούσα, κατά τον Κικέρωνα. Η Θελξινόη είναι αυτή που έλκει τον νου. Από μικρή με φώναζαν Θέλξη και, επειδή είναι ένα σπάνιο όνομα δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω το επίθετό μου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR