counter

Θέλξη: "Θαυμαστής μου είχε κάνει δώρο αυτοκίνητο"

Θέλξη: "Θαυμαστής μου είχε κάνει δώρο αυτοκίνητο"
Θέλξη: "Θαυμαστής μου είχε κάνει δώρο αυτοκίνητο"

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Θέλξη την Δευτέρα 18/12.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την αποχή της από το τραγούδι, την μητρότητα ενώ αποκάλυψε τα πιο ακριβά δώρα που της έχουν κάνει θαυμαστές της.

Όσα είπε η Θέλξη στη συνέντευξή της

«Τα τελευταία χρόνια, που απέκτησα 2 μωρά παιδιά, το κλάμερ και οι πιτζάμες με ακολουθούσαν. Επανήλθα επαγγελματικά μετά από 8 χρόνια πολύ εύκολα, είναι κάτι σαν το ποδήλατο, μάλλον δεν ξεχνιέται αυτό. Σαν μαμά είμαι μαμά. Αυτή είναι η πιο αυστηρή. Είμαι με το μέρος των παιδιών πάντα. Η μαμά μου είναι πιο αυστηρή από εμένα όταν είμαστε όλοι μαζί, είναι σαν να έχει 3 παιδιά. Ερωτεύτηκα ακόμη περισσότερο τον σύζυγο μου, όταν αποκτήσαμε το πρώτο μας παιδί», ανέφερε αρχικά η Θέλξη.

Δείτε επίσης - Θέλξη: Ο λόγος που απείχε από το τραγούδι τα τελευταία χρόνια

«Όποιος λέει ότι υπάρχει το μυστικό στον έρωτα, θέλω να μου το πουν και εμένα. Όταν κάνουμε οικογένεια πρέπει να είμαστε και λίγο συνειδητοποιημένοι ότι θα αλλάξουν και κάποια πράγματα. Τον ερωτεύτηκα όταν γέννησα το πρώτο μου παιδί» παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Θέλξη για αποκάλυψε: «Έχω δεχτεί πολλά και μεγάλα δώρα που τα επέστρεφα, ήμουν μικρή και χαζή, δεν ήξερα. Μέχρι αυτοκίνητο μου είχαν κάνει δώρο, δεν το κράτησα. Μου έφεραν τα κλειδιά και τα έδωσα πίσω. Ήμουν μικρή, δεν ήξερα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη της τραγουδίστριας:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR