counter

Θάνος Μπίρκος: Δείτε τον "Τόλη" από τον "Σασμό" 11 χρόνια πριν σε σειρά, άλλος άνθρωπος

Θάνος Μπίρκος: Δείτε τον "Τόλη" από τον "Σασμό" 11 χρόνια πριν σε σειρά, άλλος άνθρωπος
Θάνος Μπίρκος: Δείτε τον "Τόλη" από τον "Σασμό" 11 χρόνια πριν σε σειρά, άλλος άνθρωπος

Όλοι τον βλέπουμε στον "Σασμό" και ο "Τόλης" έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και όχι μόνο. Αυτό που πιθανόν να μην θυμάστε ομως, είναι ότι πριν από 11 χρόνια, συμμετείχε σε μια ακόμα αγαπημένη σειρά του Alpha και μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία.

Θάνος Μπίρκος: Η σειρά που έπαιζε 11 χρόνια πριν

Ο Θάνος Μπίρκος την σεζόν 2002- 2003, έπαιζε στην σειρά "Μις Νταίζη", του Alpha. Το σενάριο μάλιστα, είχε ως εξής: 

Διαβάστε επίσης: Θάνος Μπίρκος - Σασμός: Το bullying που δέχτηκε για τα κιλά του - "Θεωρούσα φυσιολογικό να το σατιρίσουν"​

"Ένας απλός και φιλήσυχος 45άρης, έχει κληρονομήσει το παλιατζίδικο του πατέρα του, το οποίο προσπαθεί με χίλιους κόπους να το μετατρέψει σε κατάστημα αντικών. Όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρέη του αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Παράλληλα, η πρώην γυναίκα του διεκδικεί διατροφή για τα δυο τους παιδιά και τον απειλεί διαρκώς. Ο ήρωάς μας θα βρεθεί στο τμήμα λόγω χρεών, απ' όπου θα δραπετεύσει και στη συνέχεια θα αναγκαστεί να ζήσει μια διπλή ζωή, γεμάτη κωμικοτραγικές καταστάσεις. Η ιστορία όμως περιπλέκεται επικίνδυνα, όταν γνωρίζει κι ερωτεύεται μια νεαρή διακοσμήτρια." Μέσω Instagram, ο Θάνος Μπίρκος μάλιστα, είχε κάνει σχετική ανάρτηση, για μια από τις πιο ξεκαρδιστικές σειρές της ελληνικης τηλεόρασης.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR