counter

Θανάσης Λάλας για Γιώργο Νταλάρα: "Έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί..."

Θανάσης Λάλας για Γιώργο Νταλάρα: "Έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί..."
Θανάσης Λάλας για Γιώργο Νταλάρα: "Έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί..."

Τον Θανάση Λάλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" και ο Οδυσσέας Μητσόπουλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίο δε μιλούσε 6 μήνες με τον Γιώργο Νταλάρα, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή της Άννας Δρούζα στην τηλεόραση.

"Αυτός είναι ο Γιώργος, δεν χρειάζεται υπεράσπιση από κανέναν. Αυτό που έγινε ήταν μια υπερβολή. Πρέπει να φτιάξουμε ξανά έναν κώδικα σεβασμού, να αναγνωρίζουμε ο ένας το έργο του άλλου. Θα πρέπει να δίνουμε το δικαίωμα σε κάποιους που περπατούν στις ‘κορυφογραμμές’ της ζωής, να πουν πέντε κουβέντες. 

Μου έδωσε μεγάλη χαρά ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο Αργυρός... Ο Γιώργος μπορεί ξαφνικά να τα ‘πάρει’ για μια λεπτομέρεια. Ο Γιώργος σέβεται την ύπαρξη και την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι καλλιτέχνες. Έχει κάποιες απόψεις για τη νυχτερινή διασκέδαση, όπως αντίστοιχα είχαν ο Χατζηδάκις, ο Θεοδωράκης και ο Καζαντζίδης. Τι να κάνουμε τώρα;" είπε αρχικά ο Θανάσης Λάλας.

Διαβάστε επίσης: Nαταλία Γερμανoύ για Γιώργo Nταλάρα: "Μας άδειασε όλους και πολύ καλά μας έκανε"

Όσο για τον λόγο που είχαν να μιλήσουν 6 μήνες;

"Έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί του κάναμε μια φάρσα στα ‘Κακά Παιδιά’. Του ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν έπρεπε να ακουμπάμε κάποια πράγματα" αποκάλυψε ο Θανάσης Λάλας.

Για την τηλεόραση

"Το μεγαλύτερο κομμάτι των εκπομπών απευθύνεται στον ‘σκουπιδότοπο’ της ψυχής μας. Δεν θέλω να είμαι αφοριστικός, γιατί υπάρχουν και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Η χειρότερη φράση που έχω ακούσει είναι ‘αυτά θέλει ο κόσμος’. Όχι δεν θέλει αυτά ο κόσμος. Ο κόσμος ‘πεινάει’ τηλεοπτικά και όταν ‘πεινάει’ μπορεί να φάει και ένα πολύ κακό φαγητό που δε θα το έτρωγαν ούτε ποντίκια. Δε μου αρέσει το gossip και η δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής των ανθρώπων. Με ενδιαφέρει να δημοσιοποιείται η σκέψη τους" είπε ο Θανάσης Λάλας.

Για την Άννα Δρούζα

"Χαίρομαι πολύ άνθρωποι που έχουν δώσει τη ζωή τους στην τηλεόραση και έχουν μία τεράστια εμπειρία, να μπορούν συνέχεια να δίνουν. Η Άννα έχει γράψει ιστορία στην περίοδο της σκληρής τηλεόρασης", είπε τέλος ο Θανάσης Λάλας σε ερώτηση για την τηλεοπτική επιστροφή της Άννας Δρούζα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR