counter

Θανάσης Ευθυμιάδης: Συγκινεί για τον θάνατο του πατέρα του - "Η επικοινωνία μας όχι απλώς δεν διακόπηκε, αλλά…"

Θανάσης Ευθυμιάδης: Συγκινεί για τον θάνατο του πατέρα του - "Η επικοινωνία μας όχι απλώς δεν διακόπηκε, αλλά…"
Θανάσης Ευθυμιάδης: Συγκινεί για τον θάνατο του πατέρα του - "Η επικοινωνία μας όχι απλώς δεν διακόπηκε, αλλά…"

Με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram και μια φωτογραφία που τον βλέπουμε να κολυμπάει γυμνός, ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Παράλληλα ο ηθοποιός σημείωσε πως τίποτα δεν πεθαίνει, γιατί «τότε δεν θα ήταν ζωντανός ο πλανήτης Γη».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη

«Αν κατά τη διάρκεια της επίγειας ζωής σου, ακολούθησες την εσωτερική φωνή που άκουγες μέσα σου, τότε ξέρεις ότι τίμησες το υπέρτατο δώρο τής ενσάρκωσής σου επί γης. Τότε και το "πέρασμα" γίνεται μία τελετή γιορτής και όχι μία τελετή θανάτου. Τότε έχεις καταλάβει ότι δεν υπάρχει αληθινός θάνατος.

Τίποτα δεν πεθαίνει ολοκληρωτικά γιατί τότε δεν θα ήταν ζωντανός ο πλανήτης Γη. Το δανικό μας σώμα κάποια στιγμή θα το επιστρέψουμε στη γη, το πνεύμα όμως που κατοικεί σε αυτό το σώμα, είναι αθάνατο.

Διαβάστε επίσης: Θανάσης Eυθυμιάδης: "Μήπως τελικά οι εξωγήινοι που θέλουν να καταστρέψουν τη Γη, είμαστε εμείς οι άνθρωποι;"

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, ο πατέρας μου άφησε το σώμα του στη γη και πέταξε για το ταξίδι του ουρανού. Η επικοινωνία μας όχι απλώς δεν διακόπηκε αλλά αντιθέτως έγινε πιο ουσιαστική. Τον νιώθω δίπλα μου όποτε κι αν τον χρειαστώ. Και στα χαρούμενα και στα δύσκολα.

Στην πηγή που βλέπετε στη φωτογραφία ("Μάνα τού νερού" την έλεγε), με πρωτοπήγε όταν ήμουν μικρό παιδί.

Τον είδα με τα μάτια μου να πιάνει ένα μεγάλο ψάρι με τα γυμνά του χέρια - χωρίς δίχτυα, χωρίς αγκίστρια, χωρίς καμάκι. Απλώς έβαλε τα χέρια του μέσα στην τρύπα που κρυβόταν το ψάρι και το έπιασε.

Μου έδωσε έτσι ένα πολύτιμο μάθημα:

Σε αυτή τη ζωή μπορείς να καταφέρεις ό,τι θέλεις. Ακόμα κι αυτά που στα μάτια των άλλων φαίνονται απίθανα» έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR