counter

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο λόγος που άλλαξε τη ζωή του και η αποκάλυψη για το "Ντόλτσε Βίτα"

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο λόγος που άλλαξε τη ζωή του και η αποκάλυψη για το "Ντόλτσε Βίτα"
Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο λόγος που άλλαξε τη ζωή του και η αποκάλυψη για το "Ντόλτσε Βίτα"

Το «Mega Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας, συνάντησαν τον Θανάση Ευθυμιάδη, ο οποίος μίλησε για τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια τη ζωή του.

«Όποιος έχει μεγαλώσει στην φύση, υπάρχουν το πίσω μέρος του μυαλού του οι παιδικές αναμνήσεις και κάποια στιγμή ανασύρονται αυτόματα σαν αυτοπροστασία. Οι συνθήκες δυσκόλεψαν πάρα πολύ στην Ελλάδα το 2010. Την περίοδο της οικονομικής κρίσης έπρεπε να πάρω απόφαση αν συνεχίζω η βρω άλλη λύση και ξυπνήσαν οι φωνές των προγονών. Και μου είπαν να δίνω στα παιδιά μου όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Ήμουν στη θάλασσα, έπαιρναν τηλέφωνο από τις τράπεζες και άρχισε να ρίχνει χιονόνερο.

Τα έβγαλα όλα, χόρεψα πυρρίχιο και εκεί κατάλαβα πως τέλειωσε η παλιά ζωή. Τέλειωσε ο φόβος. Πήγα κι εγώ να νιώσω την ευτυχία που έρχεται μέσα από την επιτυχία, έφτασα στην κορυφή, αλλά που είναι η ευτυχία; Υπήρχαν πολλές οικονομικές και συναισθηματικές βδέλλες γύρω μου, “φίλοι” ή γνωστοί που σε φόρτωναν με την μιζέρια τους και τα προβλήματά τους. Εγώ το βλέπω σαν ένα ωραίο ξεσκαρτάρισμα» δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Ντόλτσε Βίτα, ο ηθοποιός σχολίασε χαρακτηριστικά: «Έκανα το Ντόλτσε Βίτα και χαίρομαι πάρα πολύ που μου λένε πως το βάζουν να το δουν για να χαρούν. Το Ντόλτσε Βίτα έβαλε ένα σημαντικό θεμέλιο στον τρόπο που βλέπει ο κόσμος τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Έβαλε ένα λιθαράκι στο να έχει το δικαίωμα και μια μεγάλη γυναίκα με ένα νέο παιδί να ερωτευτούν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει και το οποίο θα προβληθεί στο Mega.

«Θα κάνω στο MEGA το ντοκιμαντέρ "Ρίζες", ήθελα να κάνω κάτι χρήσιμο που δεν θα τροφοδοτεί τον φόβο. Ξεκινάει στις αρχές Οκτώβρη», κατέληξε ο ηθοποιός.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR