counter

Θάλεια Ματίκα: "Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη, στη γέννηση του γιου μου κατέφυγα σε ψυχίατρο"

Θάλεια Ματίκα: "Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη, στη γέννηση του γιου μου κατέφυγα σε ψυχίατρο"
Θάλεια Ματίκα: "Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη, στη γέννηση του γιου μου κατέφυγα σε ψυχίατρο"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης τα ύλης παραχώρησε η Θάλεια Ματίκα στο περιοδικό Hello! και στον Γιάννη Βίτσα και μεταξύ άλλων μίλησε για τις ψυχολογικές αναταραχές που τις δημιουργήθηκαν μετά την γέννηση του γιου της αφού όπως αποκάλυψε «φλέρταρε» με την επιλόχειο κατάθλιψη και χρειάστηκε να συμβουλευτεί ειδικό!

Δείτε επίσης - Θάλεια Ματίκα σε Τάσο Ιορδανίδη: "Δεν ήθελα να γίνω μαμά"

Όσα εξομολογήθηκε η Θάλεια Ματίκα

«Στην αρχή αισθανόμουν ότι η ζωή μου τελείωσε. Πέρασα κι αυτές τις κρίσεις. Σταδιακά, όμως, μεγαλώνοντας τα παιδιά και διαπιστώνοντας ότι μπορεί να έρθουν συνθήκες που δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε και να μας ανατρέψουν τη ζωή, όπως για παράδειγμα η οικονομική κρίση ή ο κορονοϊός, εκεί αντιλήφθηκα ότι δεν είναι όλα στο χέρι μας και χρειάζεται να ηρεμούμε, να προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη ψυχική και σωματική μας υγεία -όσο μπορούμε, γιατί είναι και θέμα τύχης αυτό» αναφέρει αρχικά η Θάλεια Ματίκα.

Στη συνέχεια η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη. Στη γέννηση του γιου μου κατέφυγα σε ψυχίατρο επειδή δεν ήμουν καλά. Ο πατέρας του Τάσου πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο είκοσι ημέρες μετά τη γέννηση του γιου μας, οπότε βιώσαμε και μια οικογενειακή τραγωδία. Ο ψυχίατρος επίσης μου ξεκλείδωσε πολλά πράγματα. Μου είπε ότι κάποιοι βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο κι αυτό δεν αλλάζει. Μου επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι εγώ ανήκω σε εκείνους που το βλέπουν μισοάδειο, οπότε θα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Είναι μεγάλη κουβέντα…».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR