counter

Θα συνεργαστεί η Χριστίνα Αλούπη με τον Matthew MacConaughey;

Θα συνεργαστεί η Χριστίνα Αλούπη με τον Matthew MacConaughey;
Θα συνεργαστεί η Χριστίνα Αλούπη με τον Matthew MacConaughey;

Από την Δήμητρα Βγενοπούλου

Άφησε την Ελλάδα για το Λος Άντζελες αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες. Κάνει σπουδές υποκριτικής, τρέχει σε οντισιόν για ταινίες, έχει συμμετάσχει ήδη σε κάποιες αμερικανικές παραγωγές και παράλληλα εργάζεται για το ελληνοαμερικανικό GreekReporter. Η Χριστίνα Αλούπη έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της στην Χαλκιδική, πριν επιστρέψει στο Λος Άντζελες όπου την περιμένει σκληρή δουλειά…

Οι οντισιόν και η συνεργασία- έκπληξη με Ελλάδα

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τη γνωστή παρουσιάστρια και έμαθε τι ετοιμάζει με την επιστροφή της στην Αμερική, στις 18 Αυγούστου: “Ξεκινάει η μεγάλη περίοδος των οντισιόν και με περιμένει σκληρή δουλειά, καθώς η προετοιμασία απαιτεί αρκετή μελέτη. Ήδη στο πρόγραμμά μου υπάρχει μια οντισιόν που θα πάω και θα διεκδικήσω ένα ρόλο. Πρόκειται  για την καινούρια ταινία του Hollywood με πρωταγωνιστές τον Vince Vaughn και το Matthew McConaughey. Θέλω φέτος να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου σε μεγάλες παραγωγές”.

Βεβαίως, θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το GreekRepoerter, αλλά παράλληλα, όπως αποκαλύπτει, ετοιμάζει μια συνεργασία με την Ελλάδα σε δημοσιογραφικό επίπεδο. “Είμαστε σε συζητήσεις για κάτι υπέροχο. Προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαι στο Λος Άντζελες και θα δουλεύω από εκεί γι' αυτό”.

H διακοπές στην Ελλάδα και η επιθυμία της να επιστρέψει  

Η Χριστίνα Αλούπη μπορεί να μην έχει στα άμεσα σχέδια της την επιστροφή στην πατρίδα, ωστόσο θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει. “Δεν ανήκω σ’ αυτούς που έφυγαν και έριξαν πέτρα πίσω τους", λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: "Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψω, αφού θα έχω μαζέψει πολλές εμπειρίες”. Προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές της ανάμεσα σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της, η οποία της έχει λείψει πολύ, καθώς πέρυσι δεν είχε έρθει Ελλάδα, όπως και με παιδικές φίλες. Πιθανότατα να καταφέρει να ξεκλέψει και μερικές μέρες για να επισκεφτεί τη Σκιάθο και τη Μύκονο, όπου την έχουν καλέσει καλοί της φίλοι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR