counter

Χρήστος Κούτρας... στο τετράγωνο! Τα μπερδέματα, τα αστεία και οι "παρεξηγήσεις"

Χρήστος Κούτρας... στο τετράγωνο! Τα μπερδέματα, τα αστεία και οι "παρεξηγήσεις"
Χρήστος Κούτρας... στο τετράγωνο! Τα μπερδέματα, τα αστεία και οι "παρεξηγήσεις"

Χρήστος Κούτρας στον ΣΚΑΙ, Χρήστος Κούτρας στο "Καλύτερα δε γίνεται" του ALPHA και στο FTHIS.GR.

Τι κι αν ο συνάδελφος παρουσιάζει τους "Αταίριαστους", τα ονόματά μας είναι όχι απλά ταιριαστά, αλλά ίδια!

Μπορεί να είναι της ενημέρωσης κι εγώ της ψυχαγωγίας, όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν μπερδέψει με διάφορους τρόπους.

Γιατί δε το λες και σύνηθες να υπάρχει κάποιος που να έχει το ίδιο όνομα με εσένα και να ασκεί και το ίδιο επάγγελμα.

Για παράδειγμα, το μακρινό πια 2016, μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό σχολίασε τις εύστοχες και δημοσιογραφικές παρατηρήσεις και ερωτήσεις του και αντί για δική του φωτογραφία, το σχόλιο συνοδεύονταν από δική μου.

Το 2017 ο Χρήστος Κούτρας (ο συνονόματος και συνεπώνυμός μου) αιφνιδιάστηκε στον αέρα της εκπομπής του "Αταίριαστοι", όταν ο συμπαρουσιαστής του Γιάννης Ντσούνος και η ομάδα τους, του εμφάνισαν στο video wall την αφίσα "Απόκριες στον Δήμο Καλλιθέας με παρουσιαστή τον ...Χρήστο Κούτρα"! 

 Οι συνεργάτες του θέλησαν να του κάνουν πλάκα, αφού τις εκδηλώσεις αυτές τις παρουσίασα εγώ, προκαλώντας όπως φαίνεται πολλά μπερδέματα στον...συνεπώνυμό μου. 

Όπως μάλιστα ομολόγησε ο ίδιος στον αέρα, αυτή η "παρεξήγηση" με τα ονόματά μας είχε προκαλέσει στο παρελθόν και διαφορετικά, πιο ...ιδιαίτερα περιστατικά, αφού κάποια μέρα ένα πολύ γνωστό μοντέλο, νομίζοντας πως είμαι εγώ, τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να ακολουθήσει μια συνομιλία διαφορετική από αυτές που είχε συνηθίσει ή άλλος κύριος του τηλεφώνησε για να παρουσιάσει κάποια εκδήλωση με τραγουδιστές.

Φίλη του επίσης, που ήταν μαζί με τον ίδιο και την οικογένειά του σε τυχαία μας συνάντηση, μόλις συστηθήκαμε είπε ότι με είχε ακούσει στο ραδιόφωνο και σχολίασε "άκουσα το Χρήστος Κούτρας, αλλά ούτε η φωνή ήταν του φίλου μου ούτε αυτά που έλεγε είχαν το περιεχόμενο των δικών σου εκπομπών".

Και φυσικά πως να ξεχάσω το 2019 όταν οι "Αταίριαστοι" ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, αντί για το instagram του Χρήστου (@chris.koutras) έγραψαν το δικό μου!

Εμείς πάντως, ο έτερος Χρήστος Κούτρας κι εγώ δηλαδή, το διασκεδάζουμε πολύ και μάλιστα κάθε φορά που τυχαίνει και συναντιόμαστε φωτογραφιζόμαστε και δεχόμαστε αμέτρητα σχόλια.

Μάλιστα οι φωτογραφίες γίνονται viral όπως σχολίασε και ο Γιάννης Ντσούνος στον αέρα του ΣΚΑΙ που σήμερα το πρωί πρόβαλαν φωτογραφία από τη χτεσινή μας συνάντηση.

"Ώπα! εδώ του βλέπετε τους κυρίους; ο ένας είναι ο Χρήστος Κούτρας ο αδερφός μου και ο άλλος είναι ο Χρήστος Κούτρας του FTHIS ο διευθυντής ο οποίος λέγεται επίσης Χρήστος Κούτρας, κάθε φορά που βρίσκονται μαζί γίνεται αυτή η φωτογραφία και γίνεται viral... δεν μοιάζουν, δεν έχουν καμία συγγένεια αλλά έχουν το ίδιο όνομα" είπε χαρακτηριστικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR