counter

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Αθήνα; Καλύτερα δε γίνεται!

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Αθήνα; Καλύτερα δε γίνεται!
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Αθήνα; Καλύτερα δε γίνεται!

Το λέω για να το πιστέψω και γιατί όχι! Ήταν δεδομένο ότι και αυτό το τριήμερο δε θα φύγω από την πόλη λόγω δουλειάς και δε με πείραξε και καθόλου. Την αγαπώ την Αθήνα γιατί εδώ έχεις τόσες πολλές επιλογές, έχει αγαπημένες γωνιές και αγαπημένους ανθρώπους. Είναι η πόλη που μου έδωσε ευκαιρίες και συνεχίζει να μου δίνει. Είναι η πόλη που με αγκάλιασε από το 2010 που ήρθα σε αυτή και δεν την αλλάζω με τίποτα.

Παρασκευή βράδυ μαζευτήκαμε παρέα από το «Καλύτερα δε γίνεται» και πήγαμε στην πρεμιέρα του Παναγιώτη Ραφαηλίδη στον Πειραιά όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ριψοκίνδυνοι λόγω κούρασης και πολύ πρωινού ξυπνήματος, αλλά τα καταφέραμε και περάσαμε υπέροχα. Ο Παναγιώτης μας μπορεί να τραγουδήσει όλα τα είδη με απίστευτη ευκολία και εξαιτίας του περάσαμε μοναδικά.

Ψυχή της παρέας ο Βασίλης Δρυμούσης που ομολογώ ότι αρκετοί δεν αντέξαμε το ξενύχτι και αποχωρήσαμε νωρίτερα από τον ίδιο!

Κι επειδή δεν είμαι 20 χρόνων και επειδή δεν βοήθησε και πολύ ο καιρός το Σάββατο δεν βγήκα παρά μόνο για super market και στη συνέχεια σπίτι, τηλεφωνήματα για την εκπομπή, ταινίες και λίγο Masked Singer.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! The Masked Singer: Το “Παπάκι” αποκαλύφθηκε – Δεν πάει ο νους σας ποιος κρυβόταν πίσω από την μάσκα!

Αααα ναι όλα κι όλα! Ακόμα κι όταν έχει «Τι Φάση;» και Chart Show κάνω ένα γρήγορο zapping να δω το show του ΣΚΑΪ μήπως πετύχω τη στιγμή που αποκαλύπτεται κάποια μάσκα και μετά το αλλάζω.

Την Κυριακή τα γνωστά. Πρωινό ξύπνημα, rapid test στον Alpha (ευτυχώς αρνητικό ως τώρα), meeting με τον Δρυμούση, πρωινό στο καμαρίνι, όχι μόνο φαγητό αλλά και κους κους με την Εβελίνα, την Ναταλία Αργυράκη, τον Δημήτρη, τον Παναγιώτη, τη Μελίκα, την Ελένη, τη Χαρά, τον Κωνσταντίνο, τον Γιώργο, τον Νέστορα και όποιον έρθει να μας καλημερίσει. Τέτοιο κλίμα δεν έχετε ξαναδεί. Αλήθεια (και είτε είστε προληπτικοί είτε όχι χτυπήστε ένα ξύλο και… φτου φτου σκόρδα κλπ…)

Μετά «αέρας» και με leader τη Ναταλία Γερμανού η εκπομπή «σφηνάκι» κύλησε «νεράκι» και διήρκησε χτες, μέχρι τις 15:30 λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Το απόγευμα φαγητό στο κέντρο με φίλους και μετά από λίγο τα γενέθλια του Γιάννη Προκόπη του FTHIS μας επίσης στο κέντρο! Να σε χαιρόμαστε Γιάνναρε!

Και το τριήμερο είναι σε εξέλιξη και είτε είστε εκτός είτε μείνατε κι εσείς στην Αθήνα έχετε σίγουρα να κάνετε κάτι διαφορετικό ή και όχι. Κάτι που θα σας γεμίσει. Μια βόλτα σε αγαπημένη γωνιά στην πόλη, ένας άνθρωπος που έχετε να δείτε καιρό ή και κάποιος που βρίσκεται συνέχεια μαζί και δεν… χορταίνετε την παρέα του. Ότι κι αν κάνετε να περάσετε όμορφα και να τα ευχαριστηθείτε. Και προσοχή στους δρόμους ε;

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR