counter

Το προσκλητήριο μου έπεσε από τα χέρια

Το προσκλητήριο μου έπεσε από τα χέρια
Το προσκλητήριο μου έπεσε από τα χέρια

Καλησπέρα σας! Τι μου κάνετε πως μου είσαστε; Πως περάσατε το τριήμερό σας, σε ποια παραλία ριζώσατε και επίσης πως γίνεται να άδειασε η Αθήνα;;;;!! Είστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι;; Λύστε μου και αυτή την απορία στα σχόλια που μου στέλνετε... 

Και πάμε στα θέματα της εβδομάδας... πάλι γαμοεβδομάδα διανύουμε και αυτή τη φορά μιλάμε για το γάμο Βασίλη Κικίλια-Τζενη Μπαλατσινού και τώρα θα απευθυνθώ στα κορίτσια και μόνο!

Δεν το βάζετε στο τοπ 3 των πιο ωραίων γάμων; Θα μου πείτε τι περίμενες  από τη Τζενη Μπαλατσινού; Και θα σου πω έχεις δίκιο. Αν μιλάμε για αισθητική βλέπουμε καρέ καρέ το γάμο αυτό. Νυφικό μαλλί μακιγιάζ Τζζζενης ΑΨΟΓΟ και στο σημείο αυτό να πούμε ότι το μακιγιάζ επιμελήθηκε η ταλαντούχα φίλη μου Ρούλα Σταματόπουλου γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει άλλωστε! Να ζήσουν λοιπόν οι άνθρωποι ευτυχισμένοι...

Και πάμε τώρα στον πρώην σύζυγο Πέτρο Κωστόπουλο που θα έρθω και θα στηρίξω γιατί ήταν το πρόσωπο της ημέρας, ίσως, πιο πολύ κι από τη νύφη! Και τα σχόλια που άκουσα και είδα ήταν ότι ήταν υπερβολικό και κάπως αμήχανο να παίξει αφιερωματικό βίντεο το γάμο στην εκπομπή του. Και ερωτώ: Εάν δε σχολίαζε τίποτα σα να τους βλέπω μπροστά μου τους τίτλους την άλλη μερα «Ενοχλημένος ο Πέτρος Κωστόπουλος από το γάμο της πρώην γυναίκας του» πικραμένος, «κομπλεξικός» και άλλα τέτοια θα ακουγόντουσαν από εκπομπές, πάνελ, παρέες κλπ. κοινώς όποια αντίδραση και να είχε δε θα μας έκανε!! Άρα το 12άρι μου  πάει στον κύριο Πέτρο! 

Και πάμε στο επόμενο θέμα που είδα πολύ να παίζει την εβδομάδα που μας πέρασε... Πάνος Καλλίτσης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη... Και μπορεί να γίνομαι γραφική καθώς πάντα όταν βλέπω δημοσιοποίηση προσωπικών θεμάτων το μόνο που μου έρχεται πάντα να πω είναι ΓΙΑΤΙ; Ακόμα και να είναι τα πράγματα όπως τα λέει αυτός που ακούμε στις εκάστοτε συνεντεύξεις που παρουσιάζεται ως το θύμα της υπόθεσης (που στο δικό μου τρόπο σκέψης δεν υπάρχει θύμα και θύτης) ακόμα και να είναι έτσι λοιπόν τι κερδίζει αυτός που το κάνει με το να δημοσιοποιεί την κατάσταση; Να τιμωρήσει τον άνθρωπο που θεωρητικά του έκανε κακό; Πόσο αρέσκονται οι άνθρωποι στη θυματοποίηση; Το βάρυνα πολύ;; Ελπίζω να σας βάζω σε κάποιες σκέψεις.. και χωρίς να συνδέσω τα δυο παραπάνω θέματα... θέλω να πω ένα συμπέρασμα που έχω βγάλει από τη μικρή ευτυχώς ακόμα ζωή μου! Καμία γυναίκα δε φεύγει από εκεί που τις παρέχουν ΑΣΦΑΛΕΙΑ, φροντίδα, αγάπη και σεβασμό. 

Και για να επανέλθουμε στο κέφι στείλτε μου λίγο... Ποιος γάμος σας αρεσε πιο πολύ; Τζώρτζογλου ή Μπαλατσινού; Χαχαχαχαχα! Τα φιλιά μου, καλή εβδομάδα περιμένω μηνύματ σας!

Instagram: @eirinigkaniatsou & @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR