counter

"Τα μεγάλα σκυλιά σιωπούν τα μικρά γαβγίζουν όπου βρουν"

"Τα μεγάλα σκυλιά σιωπούν τα μικρά γαβγίζουν όπου βρουν"
"Τα μεγάλα σκυλιά σιωπούν τα μικρά γαβγίζουν όπου βρουν"

Καλησπέρα σας! Τι μου κάνετε; Πως περνάτε στο όμορφο Λονδίνο μας; Γιατί δεν πιστεύω να έχετε ακόμα τη ψευδαίσθηση ότι ζείτε στην Ελλάδα;Ήλιος δε θα βγει ποτέ..

Ας αφήσω τα του καιρού κι ας πάμε σε αυτά τα τέλεια του καταπληκτικού μικρόκοσμου της σόου μπιζ! Καταρχάς να πω ότι τρέμει το χέρι μου κι ένα ρίγος με έχει διαπεράσει από χθες καθώς σαν βόμβα έσκασε  η είδηση ότι ο Δώρος Παναγίδης  και Αθηνά Χρυσαντίδου χώρισαν! Και κάπου εκεί γκρεμίστηκε ο κόσμος μου...πως μια αληθινή αγάπη με τόσο γερά θεμέλια και πραγματικά συναισθήματα έφτασε στο τέλος της; Κι όχι τίποτα άλλο αυτό το Δώρο σκέφτομαι που δεν έχασε σύντροφο...μάνα, πατέρα, αδερφή, παππού, γιαγιά κουμπαρά και βαφτιστήρι έχασε! Πάντως για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους μια χαρά πολιτισμένα χώρισαν και ωραία μίλησε ο ένας για τον άλλον γιατί αν με ρωτάτε το περίμενα  το ξεκατίνιασμα αλλά απ’άλλου το περιμένεις απ´αλλού σου έρχεται...γενικότερα σε αυτή τη ζωή!

Και αλλάζω κατηγορία και πάμε στα αθλητικά! Χαχαχαχα...όχι. Πάμε στη βεντέτα που ξέσπασε για τον...Κωνσταντίνο Βασάλο... θα σας το πω γρήγορα στην περίπτωση που δεν έχετε ενημερωθεί.. που αν είναι δυνατόν βέβαια να έχετε χάσει τέτοιο θέμα αλλά εντάξει σας συγχωρώ! Λοιπόν, βγήκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό» και είπε ότι ζητάει από τον Ιανουάριο τον Βασάλο για συνέντευξη (στη στήλη του «Γιαγιά») ότι εκείνος του είπε ότι πριν την 1η Ιουνίου δεν μπορεί γιατί έχει μια συνέντευξη και δε θέλει να κάνει κάτι άλλο πριν, μετά είπαν να έρθει την εβδομάδα που μας πέρασε και τον πήραν από το κανάλι και του είπαν ότι δε γίνεται να έρθει ούτε αυτή την εβδομάδα...και κάπου εκεί η Φαίη απαντάει έτσι απλά λιτά και όμορφα «Ωραία, δεν θα έρθει καθόλου! Δεν μπορώ, αφού άκουσα δημόσια αυτή την κουβέντα. Επειδή έγινε αυτό το περιστατικό δημόσια, οφείλω να πάρω θέση. Μέχρι εκεί. όχι ότι συμβαίνει και κάτι. Απλώς, δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους καλεσμένους που τιμούν αυτή την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια. Κι εγώ οφείλω να πω ότι τώρα και να έρθει και να το κάνει δεν θα το παίξω ποτέ! Άμα δεν θέλει κάποιος να έρθει δεν έρχεται» Και ξαναπίανω από την αρχή την είδηση αφού τη διάβασα 500 φορές γιατί πίστευα ότι έχει γίνει κάποιο λάθος στο όνομα! Έλεγα μήπως αντί Βασάλου έλεγε Ρουβά, Βίσση, Μενεγάκη άντε και Φουρέιρα βρε αδερφέ! Όχι παιδιά... για τον Κωνσταντίνο Βασάλο έγινε όλο αυτό!

Και προφανώς σε αυτό το σημείο να σας πω ότι συμπαθώ πολύ τον Κωνσταντίνο και έχω και μια πολύ καλή άποψη καθώς έχουμε συνεργαστεί πέρυσι στο Σκάι στην εκπομπή «Εδώ» και όντως πρόκειται για ένα πραγματικά καλό και αθώο παιδί, εκτός τηλεοπτικής σκέψης και συμπεριφοράς.. όλα αυτά μέχρι πέρυσι.. τώρα δε ξέρω τι έχει αλλάξει σε ένα χρόνο! Και δεν μπορώ να ξέρω και τι έχει γίνει και πως ακριβώς είναι τα πράγματα αφού δεν ήμουν μπροστά...! Όμως, όταν είσαι Δημήτρης Ουγγαρέζος (που εκτιμώ πραγματικά, θεωρώ ότι είναι υπερπανέξυπνος, ταλαντούχος και ικανότατος) και για Φαίη Σκορδά που εννοείται πως δεν τολμώ να πιάσω στο στόμα μου... μέχρι Δώρο και Αθήνα καλά τα πάω (αχχαχαχαχααχαχααχα) με κάτι τέτοια γελάς και προσπερνάς...

Γενικώς... τα μεγάλα σκυλιά σιωπούν τα μικρά γαβγίζουν όπου βρουν.... Και το πρωινό η Φαίη και ο Δημήτρης είναι Αγίου Βερνάδου...!

Αυτά για σήμερα.. περιμένω τα σχόλια σας όπως πάντα! Φιλιααααα

Instagram: @eirinigkaniatsou & @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR