counter

Τα Likes και τα Dislikes των τελευταίων ημερών - Από τον Χρήστο Κούτρα

Τα Likes και τα Dislikes των τελευταίων ημερών - Από τον Χρήστο Κούτρα
Τα Likes και τα Dislikes των τελευταίων ημερών - Από τον Χρήστο Κούτρα

Τρίτη σήμερα, με το φθινόπωρο να μας κλείνει όλο και πιο έντονα το μάτι. Οι ειδήσεις πολλές, τα τηλεοπτικά προγράμματα ακόμα περισσότερα και ήρθε η ώρα να δούμε τα Likes και τα Dislikes των ημερών, σύμφωνα με τη δική μου αισθητική και λογική...

Likes

  • Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν δυναμικά με το γνωστό χιούμορ και ταπεραμέντο τους, για να ζωντανέψουν τα απογεύματά μας. Likes αμέτρητα στην παρέα του Αντώνη Κανάκη που με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εδώ και πολλά χρόνια κάνουν αυτό που αγαπούν με πάθος και συνέπεια.
  • Like στον Χρήστο Μπίρμπα που είναι ο νέος coach του GNTM. Η εμφάνισή του είναι το απόλυτο όπλο για το επάγγελμά του, εγώ θα σταθώ όμως στο χαρακτήρα του και θα πω ότι είναι ωραίο (ίσως και σπάνιο) να βλέπεις σεμνούς ανθρώπους στην τηλεόραση.
  • Πολλά Likes στη Μπέττυ Μαγγίρα. Είναι τόσο ωραία, τόσο ευχάριστη, τόσο φινετσάτη και μ΄ αρέσει και ως παρουσιάστρια. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι την διεκδίκησαν δύο μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί και της έταζαν "γη και ύδωρ". Η ίδια επέλεξε να παραμείνει στο Open. Σίγουρα θα της "σκάσουν" πολλές προτάσεις στο μέλλον.
  • Στην Κατερίνα Τσάβαλου την οποία παρακολούθησα χτες στην επίσημη πρεμιέρα του Μπακαλόγατου σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη. Η Κατερίνα είναι μία εξαιρετική ηθοποιός που λείπει από την τηλεόραση. Έχει κάνει πολύ θέατρο τα τελευταία χρόνια, αλλά θέλω να τη δω πάλι και σε σειρά.

  • Like στον Γιώργο Τσούλη που έγινε μπαμπάς και με την επιστροφή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έφτιαξε... "μπαμπάδες". Έξυπνο!
  • Like (με μορφή...Κουίζ) σε παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής η οποία θα πάρει σύντομα συνέντευξη από γνωστό πολυσυζητημένο πολιτικό. Όσα πουν θα έχουν σίγουρα πολύ ενδιαφέρον γιατί θα αναφερθεί σε πράγματα για τα οποία δεν έχει ξαναμιλήσει...

Dislikes

  • Όσοι βλέπετε "Γλυκάνισο" από την αρχή που ξεκίνησε, έχετε 100% ...ναυτία. Κάθε εβδομάδα και άλλη μέρα και ώρα προβολής. Μία πραγματικά καλή δουλειά, με εξαιρετικούς ηθοποιούς που δεν μπόρεσε να δείξει τη δυναμική της εξαιτίας της πληθώρας των σειρών που υπάρχουν φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Τελευταία εξέλιξη, η σειρά θα προβάλλεται Σάββατο και Κυριακή στον ΣΚΑΙ στις 18:45. Νέα σειρά πάντως να τοποθετείται απόγευμα Σαββατοκύριακου, δεν θυμάμαι να το έχουμε ξαναδεί.
  • Είδα τις προάλλες το Asia Express, πολύ ευχάριστο και με ενδιαφέροντες παίκτες, όπως έχω ξαναγράψει. Ξαφνιάστηκα, όμως, πολύ με την έντονη αντίδραση του Γιώργου Μαυρίδη κατά τη διάρκεια δοκιμασίας. Πάνω στην ένταση φώναζε στη σύζυγό του Κρίστυ Καθαργιά "ξύπνα ρε - ξύπνα ρε" με τρόπο που κάπως μου χτύπησε. Ευτυχώς λίγο αργότερα στην κοινή τους mini συνέντευξη - απολογισμό, της ζήτησε συγγνώμη και με ένα φιλί έδειξε ότι όλα είναι καλά και μετάνιωσε για τον τρόπο του.
  • Παρόλο που μου αρέσει πολύ το Maestro, ξέρετε τι μου λείπει; Ένα τραγούδι τίτλων από αυτά που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας έχει συνηθίσει και μας έχει καλομάθει όπως ήταν το "Τράβα σκανδάλη" ή το "Αν".

Αυτά για σήμερα.

Ραντεβού την Πέμπτη!

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR