counter

Τα Likes και τα Dislikes των τελευταίων ημερών

Τα Likes και τα Dislikes των τελευταίων ημερών
Τα Likes και τα Dislikes των τελευταίων ημερών

Έφυγε ο ανάδρομος που αρκετά μας ταλαιπώρησε και ας ελπίσουμε από εδώ και πέρα να είναι όλα πιο ήρεμα. Αν και η σεζόν ξεκίνησε εκτός από πολύ νωρίς και πολύ έντονα.

Σκέφτηκα λοιπόν να συγκεντρώσω κάποια από τα γεγονότα που συνέβησαν αυτές τις μέρες και να τα... "αξιολογήσω" βάσει της δικής μου λογικής και αισθητικής.

Likes

  • Ένα τεράστιο "Μου αρέσει" στην Αφροδίτη Γραμμέλη που είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, αξιωματικού των ειδικών δυνάμεων, Ζήση. Το ανέφερα ως κουίζ την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" και σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Φαίης στον ΣΚΑΙ το παρουσίασαν και το αποκάλυψαν.
  • Πολλά "Like" στους "Παγιδευμένους" τη σειρά του ΑΝΤ1, το φετινό μου "κόλλημα". Δευτέρα με Τετάρτη όπου κι αν βρίσκομαι προγραμματίζω να είμαι στο σπίτι στις 22:00 για να το παρακολουθήσω. Καμία υπερβολή. Ευχάριστη έκπληξη επίσης και η πρωταγωνίστρια Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ. Δεν τη γνώριζα και ανακάλυψα μαζί με τους τηλεθεατές μία υπερταλαντούχα ηθοποιό. Ααα επίσης να ξέρετε ότι απόψε θα αποκαλυφθεί στο επεισόδιο ο δολοφόνος της Μυρτώς (ή Μυρτούς) Ροδίτη!
  • Πόσο χάρηκα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Αξιοπρεπής εγκυμονούσα, που κρατάει χαμηλούς τόνους στα social. Με την Κωνσταντίνα δεν έχουμε συνεργαστεί αλλά πάντα μου φερόταν άψογα από την εποχή που ήταν παρουσιάστρια στο "Σπίτι μου σπιτάκι μου" κι έχω να το λέω. Έκανε τόσες συχνές αναφορές στην τότε ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσίαζα και σε μένα που δεν το πίστευα. Και δεν είχε ούτε λόγο να το κάνει ούτε κάποιο κέρδος.
  • Asia Express. Πολλά "Like" σε όσους επέλεξαν τους συγκεκριμένους παίκτες. Ένας κι ένας πραγματικά. Έχουμε να δούμε πολλά σίγουρα από Κωνσταντίνο Βασάλο με Fipster, από Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη (το twitter έδωσε πόνο όταν τον έψαχνε φωνάζοντας), από Χριστίνα Κολέτσα, από Στέλιο Λεγάκη με Χρήστο Ζώτο, από Ρασέλ, από Γιώργο Μαυρίδη... από όλους! Έχουν "ψωμί"!

Dislikes

  • Πόσo στενάχωρα όσα βγήκαν πριν λίγες ώρες στη δημοσιότητα για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη και τους λόγους που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. Ελπίζω να λυθούν άμεσα οι διαφορές τους για το καλό των δύο παιδιών τους. (Σίσσυ Χρηστίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου – “Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη)
  • Συζητούσαν (και) στην εκπομπή της αγαπημένης μου Ελένης Τσολάκη την Κυριακή για κουίζ μου και αναφέρθηκε με έντονο τρόπο ότι δεν πρέπει να γίνονται αν δεν δίνεις την απάντηση... (Αλήθεια; Από πότε αυτό;) Για να έρθει, ευτυχώς, το σχόλιο συνεργάτιδάς τους ότι και οι ίδιοι έκαναν κουίζ την περασμένη εβδομάδα χωρίς να αποκαλύψουν σε ποια κυρία αναφέρονται. Τι παραπάνω να σχολιάσω τώρα εγώ; Δυο μέρες πριν, πάντως, είχα συναντήσει την Ελένη στη Γλυφάδα και της έλεγα πόσο καλά παιδιά έχει στην ομάδα της.
  • Love Island. Ειλικρινά με τόσα διαμάντια φέτος στη μυθοπλασία, προσωπικά, δεν κατάφερα να το δω για περισσότερα από 10 λεπτά. Καταλαβαίνω όμως γιατί έχει το κοινό του...
  • Τεράστιο "Dislike" στους αποχαιρετισμούς. Χάσαμε τόσο σπουδαίους Έλληνες το τελευταίο διάστημα... Ο Σταμάτης Κόκοτας ένας σημαντικός καλλιτέχνης που μας αφήνει ως κληρονομιά τα τραγούδια του, έφυγε σε ηλικία 85 ετών. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, ένας ξεχωριστός δημοσιογράφος και συγγραφέας που μας άφησε στα 99. Τον είχα συναντήσει τυχαία στο Κολωνάκι τον Οκτώβριο του 2017 να παρκάρει το σπορ αυτοκίνητό του. Πραγματικά "έζησε όπως ήθελε", κάτι που είχε γράψει στον τάφο του που τον προετοίμασε χρόνια πριν.

Χρήστος Κούτρας Instagram - @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR