counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (7/4) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (7/4) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (7/4) - Powered by Cherī up

Γεια σας! Έφτασε η ημέρα που μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί πετάνε από τη χαρά τους γιατί κλείνουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Έφτασε η ημέρα, επίσης, που μεγάλος αριθμός δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων παίρνουν από σήμερα άδεια για να περάσουν το Πάσχα εκτός της πόλης. Για άλλους, βέβαια, είναι μία απλή Παρασκευή. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, ας κάνετε ένα διάλειμμα από τις όποιες υποχρεώσεις σας γιατί ακολουθούν τα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Ο Νίνο και η Ζόζεφιν είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Μου το είπαν έμπιστοι πληροφοριοδότες το βράδυ πριν κυκλοφορήσει η είδηση και είχα ενθουσιαστεί. Στα τόσα ζευγάρια που προκύπτουν τελευταία είναι το πιο ταιριαστό... και λαμπερό!
  • 15 -δοξασμένα- χρόνια Ράδιο Αρβύλα. Απόψε στο "Βινύλιο" θα δούμε αφιέρωμα σε μία από τις πιο επιτυχημένες και εμβληματικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Λίγο πριν το επεισόδιο φάγαμε και τα γλυκάκια μας.

  • Η Ελένη Χατζίδου θέλει να παραμείνει στο Breakfast@Star και πολύ καλά κάνει. Η ίδια, ο Ετεοκλής και η ομάδα τους, είναι μια ευχάριστη παρέα, με "κανονικούς" ανθρώπους που με την αλλαγή αρχισυνταξίας και κατά κάποιον τρόπο και θεματολογίας, μια χαρά νούμερα τσίμπησαν. Μπορεί αυτό βέβαια να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι. Άσχετα με την άνοδο της τηλεθέασης πάντως, από την αρχή της σεζόν όσες φορές τους είδα πέρασα όμορφα μαζί τους. Δεν με ρωτάει κανείς, αλλά αν ήμουν το "Star" δεν θα το σκεφτόμουν καν να τους κουνήσω, γιατί είναι καλό να χτίζουμε πρόσωπα και συνήθειες, να επενδύουμε σε αυτά και να τους δίνουμε χρόνο όταν βλέπουμε να έχουν τόσο καλά στοιχεία.
  • Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μού είναι πάρα πολύ συμπαθής και θεωρώ ότι έχει χώρο στην τηλεόραση. Δεν θα ξεχάσω ότι στην πρεμιέρα του "Pop Up" η άνεσή της ήταν απίστευτη λες και είχε εμπειρία στα ζωντανά προγράμματα. Βάζω όμως Like και στο εύστοχο σχόλιο της Τίνας Μεσσαροπούλου. "Θεωρώ ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πολύ καλή μάνατζερ, την Έλενα Χριστοπούλου. Είναι από τις παρουσιάστριες που καλώς ή κακώς στην τηλεόραση έχει χρεωθεί πολλές αποτυχίες, ενώ δεν τις άξιζαν. Έχει πολύ καλή μάνατζερ γιατί της έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες. Άλλοι μπορεί να μην έχουν αυτό και να μην έχουν καν τις ευκαιρίες, να εξαφανίζονται ενώ εκείνη τη βλέπεις και υπάρχει".
  • Η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη - εξομολόγηση στη Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως κάποιες φορές στην καριέρα της, στην ανάγκη της για να επιβιώσει στο χώρο με τα τόσα πισώπλατα μαχαιρώματα, είχε βγάλει τον κακό της εαυτό. Η Ναταλία είναι η μόνη παρουσιάστρια που κάνει αυτοκριτική δημόσια και μάλιστα σκληρή. Ίσως σκεφτείτε κάποιοι: "Τι θα έλεγες εσύ για τη Ναταλία;". Και απαντώ... Συγγνώμη, τόσα ακούμε για γνωστές παρουσιάστριες και τη συμπεριφορά τους απέναντι σε συνεργάτες τους, ειδικά την τρέχουσα σεζόν, έχετε δει καμία να σχολιάζει κάτι ή να κάνει τη δική της αυτοκριτική δημόσια; Αντίθετα έχουν την τακτική της "γαργάρας" για να ξεχαστούν φήμες και δημοσιεύματα... Like στην παρουσιάστριά (μου) και επειδή είστε λογικοί άνθρωποι σίγουρα συμφωνείτε.
  • Εκτός από ταλαντούχος πολύ cool είναι και ο Πέτρος Ιακωβίδης ο οποίος στη συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε ότι παλαιότερα τον μπέρδευαν με τον Γιώργο Γιαννιά και τον Διονύση Μακρή. Το 90% των φτασμένων καλλιτεχνών θα απαντούσαν ότι δεν τους έχουν μπερδέψει ποτέ στο ξεκίνημά τους με κανέναν, ενώ αυτό είναι σπάνιο. Και δεν το γράφω τυχαία...
  • Στις 25 Απριλίου ο Ρυθμός 94,9 εγκαινιάζει μια νέα σειρά με exclusive live acts. Στο πρώτο "Πέφτει η νύχτα με... Ρυθμό" η Γιώτα Τσιμπρικίδου θα υποδεχτεί την Ελεωνόρα Ζουγανέλη η οποία με τη σειρά της θα προσκαλέσει την Νατάσα Θεοδωρίδου για να ερμηνεύσουν κάποια αγαπημένα τραγούδια μαζί!
  • Ένα like και στον Λάζο Μαντικό που παρόλο που ξυπνάει απ΄το χάραμα εδώ και πολλά χρόνια για το "Καλημέρα Ελλάδα", είναι κυριολεκτικά ασταμάτητος... και μέσα σε όλα "βάζει φωτιές" με το πιο πρόσφατο viral τραγούδι του Tik Tok! Με το καλό να έρθει και το μωράκι του.
@itslazos

Crazy reporter 🤪

♬ πρωτότυπος ήχος - Εννιαράκης Σέρρες

 

Dislikes

  • Τέλος από το Star η Βίκυ Καγιά όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας. Σίγουρα θα δεχτεί προτάσεις από άλλους σταθμούς η Βίκυ, αλλά η αλήθεια είναι ότι την είχαμε συνδυάσει με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.
  • Δε θα βγει το "Φως στο τούνελ" απόψε λόγω του τραυματισμού που είχε η Αγγελική Νικολούλη στο μάτι από τον γάτο της. Το φανατικό κοινό της παρουσιάστριας  θα τη δει ξανά την Παρασκευή 21 Απριλίου. Περαστικά!
  • Τέτοιες εντάσεις όπως αυτή που είδαμε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, καλό είναι να μην γίνονται... 
  • Βρε αθεόφοβοι Survivors! 5.000 ευρώ την εβδομάδα σας δίνει ο Ατζούν κι εσείς όταν πήγατε στο σπίτι του, μετά το cheesecake που σας κέρασε, του κλέψατε το σαπούνι και τις κολόνιες; Το αποκάλυψε ο Ηλίας Γκότσης στο "Καλό Μεσημεράκι" από το 9ο λεπτό και μετά...

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και όσοι ετοιμάζεστε για διακοπές να προσέχετε στους δρόμους.

Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" κι εδώ την Μ. Τρίτη με τα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR