counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (6/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (6/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (6/2) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Πως και που σας βρίσκω;

Τρίτη σήμερα και ελπίζω να είστε έτοιμοι γιατί ακολουθούν τα νέα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Η Μιμή Ντενίση ξεκινάει γυρίσματα τον Μάιο για το ντοκιμαντέρ «Η γυναίκα πίσω από τον Έλγιν» που αποκαλύπτει το χρονικό της κλοπής των Γλυπτών του Παρθενώνα, με  μία άλλη μάτια, όπως αποτυπώθηκε μέσα από την ιδιωτική αλληλογραφία του Λόρδου ‘Ελγιν και της συζύγου του. Μας αφορά όλους, γιατί θα ρίξει φως για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη αρπαγή πολιτιστικής κληρονομιάς ενός έθνους μέσα από προσωπικές συνομιλίες και αυθεντικά έγγραφα. Η Μιμή θα το κάνει για άλλη μια φορά το θαύμα της!
  • Οι αστυνομικές σειρές ήταν πάντα το καλύτερό μου. Ο "Σκαραβαίος" είναι μια νέα πρόταση με πολύ ενδιαφέρον και Γιάννη Τσορτέκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
  • Επέστρεψε η Φαίη στην εκπομπή της και στην πολυσυζητημένη καρέκλα της. Αξιοπρεπής στο λόγο και στο στυλ της όπως ήταν αναμενόμενο. 

 

  • Φρέσκο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή του "My Style Rocks", η Έβελυν Καζαντζόγλου. Ο Λάκης δεν είναι καινούριος γιατί ουσιαστικά έκανε come back στο show μόδας. Είναι πανέμορφη, πάντα στιλάτη και καλό παιδί, από τότε που μας πρωτοσυστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από το MAD, ενώ για κάποια χρόνια έφυγε στην Κύπρο για να παρουσιάσει αντίστοιχες νεανικές εκπομπές. Μου αρέσει από πάντα γιατί είναι μία γυναίκα που όσα χρόνια την ξέρω έχει συνέπεια, εκτός των άλλων, στην ποιότητα και στη φινέτσα.

 

  • Η Taylor Swift κέρδισε το Grammy για το «άλμπουμ της χρονιάς» συμπληρώνοντας τέσσερις νίκες σε αυτή την κατηγορία κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

 

Dislikes

  • Ευχήθηκε ρεπόρτερ στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα γενέθλιά της και η ίδια την προσπέρασε χωρίς να πει κουβέντα. Τώρα αυτές οι συμπεριφορές απαξίωσης για ποιο λόγο; Ένα λιτό "ευχαριστώ" στις ευχές έστω... Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος η Ηλιάνα, αλλά...

 

  • Από σεβασμό στο ζευγάρι δεν ανακοίνωσα την Κυριακή την εγκυμοσύνη που έμαθα, αλλά την επομένη βγήκε συνάδελφος κι έγραψε ονόματα. Όταν η κύηση είναι στους πρώτους μήνες, είναι καλό να προσέχουμε.

 

  • Με στεναχώρησε η είδηση της ασθένειας του βασιλιά Καρόλου, όπως όλα τα τέτοιου είδους ξαφνικά που συμβαίνουν σε οποιοδήποτε άνθρωπο. Γιατί μπροστά σε αυτές τις καταστάσεις όλοι είναι άνθρωποι, όλοι ίσοι. Μετά τη γνωμάτευση ο Χάρι επιστρέφει στη Βρετανία. Μήπως να τα βρίσκουν οι άνθρωποι και στις ωραίες στιγμές και όχι μόνο στις δυσκολίες;
  • Από το πρωί μέχρι το βράδυ ατελείωτες συζητήσεις, αναλύσεις και… φωνές για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Καταντά αστείο, αλλά και επικίνδυνο να κρίνεις και βασικά να θέλεις να αποφασίσεις εσύ για τις ζωές των άλλων.
  • Δημήτρης Σκουλός και Μίνως Θεοχάρης μίλησαν ο καθένας ξεχωριστά σε συνέντευξή τους για τα ρατσιστικά σχόλια και το buying που βίωσαν ως παιδιά.  Ο μεν Μίνως έμενε από απουσίες γιατί ως «παχύσαρκος» δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο, ενώ ο Δημήτρης αποκάλυψε πως τον έδερναν στις σκάλες του δικού του σχολείου γιατί ήταν «μαυριδερός, κοντός και αδύνατος».

 

  • Η Καρολίνα Σίινο στέφθηκε Μις Ιαπωνία, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις για την ουκρανική της καταγωγή, ενώ δύο εβδομάδες μετά παραιτήθηκε του τίτλου και παρέδωσε το στέμμα μόλις αποκαλύφθηκε ότι έχει σχέση με παντρεμένο άντρα! Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες που λέμε…
  • Να είσαι η Miley Cyrus, να πηγαίνεις στα Grammys 2024 και να γίνεσαι viral γιατί όπως γράφουνε στα Social Media, μοιάζεις με την αείμνηστη Μάργκαρετ Θάτσερ λόγω μαλλιού. (photo εξωφύλλου) Δεν νομίζω να αισθάνεται κολακευμένη πάντως…

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Καλό υπόλοιπο εβδομάδας να έχετε κι εμείς θα τα πούμε ξανά την Παρασκευή στα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR