counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (5/9) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (5/9) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (5/9) - Powered by Cherī up

Να 'μαι και πάλι εδώ. Μετράω μια εβδομάδα επιστροφής στο γραφείο. Δεν είναι εύκολο να μπεις ξανά στο mood "πρωινό ξύπνημα - δουλειά - ωράριο - υποχρεώσεις" μετά από τις διακοπές του Αυγούστου. Πιστεύω ότι ταυτίζεστε αρκετοί μαζί μου. Το ωραίο είναι βέβαια ότι ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα. Έτσι σιγά σιγά κάνουν come back και οι τηλεοπτικές εκπομπές και έρχονται και τα νέα σίριαλ την ελληνική τηλεόραση. 

Τι είδα ως τώρα, τι μου έκανε εντύπωση από όσα συμβαίνουν και που έβαλα τα Likes & Dislikes μου - Powered by Cherī up cosmetics;

Likes

  • Η συναυλία αφιέρωμα στον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή με τη συμμετοχή πλήθους σπουδαίων καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ στο Καλλιμάρμαρο. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που βρέθηκα εκεί και πέρασα ένα υπέροχο βράδυ με καλή μουσική σε ένα χώρο που με πιάνει δέος κάθε φορά που τον επισκέπτομαι. Δεν θα μιλήσω αναλυτικά για τους τραγουδιστές που ήταν ένας κι ένας, αλλά για την παρουσία της Χάρις Αλεξίου που μπορεί να μην ερμήνευσε κάποιο από τα τραγούδια της, πιστή σε όσα είπε πριν κάποιους μήνες ότι δεν θα τραγουδήσει ξανά γιατί "δεν την υπακούει η φωνή της", αλλά μας συγκίνησε όλους με το γράμμα που έγραψε με "παραλήπτη" τον Αντώνη Βαρδή. Να σημειωθεί ότι με τα έσοδα της συναυλίας θα αγοραστούν ανεπτυγμένα, βραδύκαυστα και πλατύφυλλα δέντρα για τις επόμενες αναδασώσεις και τις επόμενες γενιές.
  • Ο Γιώργος Λιάγκας δεν βρίσκεται τυχαία τόσα πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή. Έβλεπα την τηλεοπτική του παρέα σε φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram η Άρια Καλύβα και σκέφτηκα ότι για άλλη μια φορά κατάφερε να φτιάξει μια ενδιαφέρουσα ομάδα. Πολύ τυχερός που θα έχει στο team του τη Ναταλία Ανδρικοπούλου η οποία δεν παίζεται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

  • Παρακολούθησα προχτές την παράσταση "Ανδρική Νοημοσύνη - Οξύμωρο;" με τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τώρα κατάλαβα και δικαιολόγησα τον τεράστιο ενθουσιασμό που είχε όταν μου μιλούσε τον Μάιο για τον μονόλογο που προετοίμαζε. Το έξυπνο κείμενο σε συνδυασμό με το ταλέντο του Νίκου μας έκαναν να περάσουμε ένα απολαυστικό βράδυ Παρασκευής.

  • "Η παραλία" της ΕΡΤ καλογυρισμένη, με ωραίους ηθοποιούς προσπάθησε να μας ταξιδέψει στα Μάταλα του 1969. Περιμένω να δω και το δεύτερο επεισόδιο για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Πάντως ξεχώρισα τις ερμηνείες του Γιώργου Νινιού, της Νάνσυ Μπούκλη και του Νικόλα Παπαγιάνη. Οι τρεις παίρνουν ξεκάθαρα το Like μου.
  • Ήρθε και ανακοίνωση για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Μου άρεσε που είδαμε ολόκληρη την ομάδα να φωτογραφίζεται για το Δελτίο Τύπου και μάλιστα με ίδια ρούχα. Αυτό μου περνάει το μήνυμα ότι η Φαίη πιστεύει στους συνεργάτες της και στη δύναμη της ομάδας. Πολλές φορές μέσα από ένα δελτίο μπορείς να καταλάβεις πόσο σέβονται οι παρουσιαστές τους συνεργάτες τους και πόσο υπολογίζουν σε αυτούς. Μπορεί και όχι βέβαια, αλλά είπα να μοιραστώ μαζί σας μια σκέψη μου.

  • Το Σάββατο το πέρασα ως guest παίκτης σε studio της ΕΡΤ για το τηλεπαιχνίδι "Πες τη λέξη" με τον Γιώργο Καραμίχο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα ενθουσιαστώ τόσο και ότι θα περάσω τόσο ευχάριστα. Ο Γιώργος πολύ ήρεμος, άνετος και με χιούμορ, έχει μία "πραότητα" που χαλαρώνει τους παίκτες, τους guests και τους τηλεθεατές. Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και θα το βλέπουμε κάθε ΣΚ στις 19:15
  • Κι εκεί που σκέφτομαι όπως όλοι, "Γιατί η ΕΡΤ δίνει εκπομπές μόνο σε ηθοποιούς;" Μαθαίνω ότι η Ευγενία Σαμαρά στο νέο τηλεπαιχνίδι που θα δούμε από τη Δευτέρα, είναι καταπληκτική. Όσοι έχουν βρεθεί στα γυρίσματα μιλάνε ακόμα και για την έκπληξη της σεζόν.

Dislikes

  • Βλέπω τα πλάνα από τον πλημμυρισμένο Βόλο και όσα συμβαίνουν στη Μαγνησία και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Με εντολή της αστυνομίας μάλιστα απαγορεύεται η κυκλοφορία στο νομό. Lockdown στην περιοχή όπως τότε που τα κρούσματα του Covid -19 αυξάνονταν αλματωδώς. Απίστευτο;
  • Παντού, όμως, ακούω και πάλι για κρούσματα. Εγώ το πέρασα μία φορά, έναν ακριβώς χρόνο πριν. Στα Μέσα Μαζικής μεταφοράς πάντως ξεκίνησα να φοράω ξανά τη μάσκα μου.
  • Χειρότερο καιρό για να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα και μας ρίξει την ψυχολογία στο ξεκίνημα της σεζόν δεν θα μπορούσαμε να έχουμε.
  • Στην "Παραλία" οι χίπηδες που είδα δεν θύμιζαν αυτούς που είχα στο μυαλό μου. Γιατί όσο να πεις και έχω διαβάσει για εκείνη την εποχή και έχω δει και σχετικές ελληνικές ταινίες που γυριζόταν εκείνη τη δεκαετία οπότε είχαν μια καθαρή εικόνα για το πως είναι τα "παιδιά των λουλουδιών".

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου. 

Να προσέχετε τους εαυτούς σας κι εμείς θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή στα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR