counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (5/5) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (5/5) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (5/5) - Powered by Cherī up

Καλημέρα! Παρασκευή, τέλος της εβδομάδας με έκλειψη και πανσέληνο μαζί και κάπου διάβασα ότι υπάρχει κι ένας ανάδρομος Ερμής. "Προσοχή" είναι η πιο δημοφιλής λέξη που χρησιμοποιούν όλοι σήμερα... Λόγω αυτών των φαινομένων ήσυχα και ψύχραιμα ας δούμε τα Likes & τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε από το Survivor με 85.000 ευρώ μετά από 17 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο; Μπράβο και στον Στέλιο και σε όλους τους άλλους που βγάζουν τόσα χρήματα, απλά, με τη συμμετοχή τους σε ριάλιτι. 
  • Μία ημέρα πριν επισκεφθούν το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η Σία Κοσιώνη, η Μάρα Ζαχαρέα, η Ράνια Τζίμα, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Παναγιώτης Στάθης, βρεθήκαμε δημοσιογράφοι από όλα τα Μέσα στα studios και στα γραφεία της Αγίας Παρασκευής για ξενάγηση. Είδαμε το νέο newsroom, το studio των ειδήσεων και του debate και γνωρίσαμε ανθρώπους με εμπειρία, γνώση και όρεξη για δουλειά. Μας παρουσίασαν, επίσης, στοιχεία για την ΕΡΤ και το ΕΡΤ News, με τη βοήθεια του... Ερμή, του πρώτου εικονικού παρουσιαστή με τεχνητή νοημοσύνη στην Ελλάδα. Μέσα σε όλα, εντυπωσιάστηκα που σε αυτό το δαιδαλώδες κτίριο υπάρχει μέχρι και ιατρείο!

  • Στο θέμα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες όσο τίποτα άλλο, ναι αυτό του Γιώργου Καράβα εννοώ, ταυτίστηκε για άλλη μια φορά η άποψή μου απόλυτα με του Νίκου Μουτσινά. "Όταν εμφανίστηκε όλοι λέγανε τι ωραίο παιδί, τι καλό, καινούριο πρόσωπο και μόλις είπε ότι θέλει να κάνει κι άλλα πράγματα, πέσανε όλοι να τον φάνε". Ε, πάντα έτσι γίνεται. Τους θέλουμε όλους ταπεινά χαμομηλάκια και όνειρα και φιλοδοξίες να έχουμε μόνο εμείς.
  • Μπράβο σε όποιον σκέφτηκε τον Γιώργο Λιάγκα για συμπρωταγωνιστή της Νατάσας Θεοδωρίδου στο κλιπ του "Χάρτη". Επικοινωνιακά, σίγουρα δεν το είχε ανάγκη κανείς από τους δύο, αλλά παράλληλα τους κάνει και καλό αν με ρωτάτε.

  • Φάγανε την Εριέττα Κούρκουλου με σχόλια κάτω από φωτογραφίες με τα ταξίδια της στο εξωτερικό με τον γιο της. Η ίδια, παρά τη θέση ισχύος που βρίσκεται, διέγραψε την ανάρτηση και μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει. Ειλικρινά μπράβο της. Εσείς θα κάνατε το ίδιο αν ήσασταν μέλος μιας από τις πιο ισχυρές οικογένειες της χώρας - κι όχι μόνο; Ας αφήσουμε ήσυχους τους ανθρώπους που έχουν τέτοια οικονομική άνεση, προσφέρουν εργασία και έχουν έντονο φιλανθρωπικό και φιλοζωικό έργο και ας μην βγάζουμε τα κόμπλεξ μας πάνω τους.

Dislikes

  • Κι αν δεν πιστεύετε σε εκλείψεις και πανσελήνους, δείτε την ένταση που συνέβη σήμερα πρωί πρωί στον αέρα του "Happy Day". Σε άλλες εκπομπές τα καβγαδάκια είναι καθημερινότητα, αλλά σε αυτήν έκανε αίσθηση γιατί όλοι οι συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες αγαπιούνται ουσιαστικά, είναι φίλοι, περνούν πολύ χρόνο μαζί και εκτός δουλειάς και σέβονται ο ένας τον άλλο. Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κώστας Φραγκολιάς, στεναχωρήθηκαν, όπως έμαθα, για το περιστατικό και μετά από λίγο συμφιλιώθηκαν και συνεχίζουν να είναι από τους πιο αγαπημένους συνεργάτες στην ελληνική tv.

 

  • Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε μέσα από συνέντευξή της στο People ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, ενώ περιμένει μέσα στο καλοκαίρι να έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο, μέσω παρένθετης. Ας ευχηθούμε να έχει καλή και άμεση ανάρρωση.
  • Κις λορέν με σπανάκι, φασόλια και εστραγκόν επέλεξαν ο Κάρολος και η Καμίλα για ολόκληρη ενθρόνιση; Αυτά εμείς εδώ τα έχουμε για... brunch.
  • Άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια των αυτοκινήτων της Δανάης Μπάρκα και του Δημήτρη Μακαλιά. Τι να σχολιάσει κανείς; Ντροπή και κρίμα.
  • Γίνεται να δούμε τρίτη σεζόν "Σασμό" χωρίς Δημήτρη Αλεξανδρή;

  • Η Kim Kardasian πήγε μαζί με την κόρη της στο Met Gala και την άφησε στο αυτοκίνητο. Όσο για τον πιθανό λόγο; Σύμφωνα με το "The Hollywood Reporter", το 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ένας ηλικιακός περιορισμός, επειδή η εκδήλωση θεωρήθηκε "ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18 ετών", σύμφωνα με τους διοργανωτές της. Τραγικό ούτως ή άλλως.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο κι εμείς θα τα πούμε την Κυριακή το μεσημέρι στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού κι εδώ την Τρίτη με τα Likes & τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR