counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (4/4) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (4/4) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (4/4) - Powered by Cherī up

Καλώς τους! Θα ξεκινήσω με ευχές για έναν υπέροχο, ουσιαστικά ανοιξιάτικο (ψιχαλίζει εδώ στο Μαρούσι όσο γράφονται αυτές οι γραμμές) και συναρπαστικό μήνα, αφού ακολουθούν τα πρώτα Likes & Dislikes του Απριλίου - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Βλέπω διάφορες δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τις εκπομπές και τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Είναι απολαυστική! Ο τρόπος που τα λέει σε συνδυασμό με τις γνώσεις της για την τηλεόραση που δεν τις έχει άλλη παρουσιάστρια αφού υπήρξε επιτυχημένη αρχισυντάκτρια αλλά και διευθύντρια προγράμματος, με κάνουν να κολλάω με όσα λέει κάθε φορά.
  • Το Πρωινό του ΑΝΤ1 βγάζει ειδήσεις κυριολεκτικά ανα δευτερόλεπτο. Είναι εμφανές ότι γίνεται οργανωμένη και σωστή δουλειά από όλους τους συντελεστές, μπροστά και πίσω από τις κάμερες και τις τελευταίες ημέρες, επίσης, βλέπουμε πρωτότυπες επιλογές σε καλεσμένους που δεν έχουν πάρει τις εκπομπές με τη σειρά, με πιο πρόσφατα παραδείγματα την Κριστιάννα Μπέτα και την Κατερίνα Πλουμιδάκη.
  • Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus και στον Βασίλη Θανόπουλο, όπου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και το bullying που βίωσε λόγω της σεξουαλικότητάς του. "Όταν, ο δάσκαλος με ρώτησε: «Παντελή, εσύ τι θες να γίνεις;», πετάχτηκε ένα άλλο παιδί και φώναξε μπροστά σε ολόκληρο το σχολείο «πο@@@». Το μόνο που θυμάμαι μετά είναι να τρέχω πίσω στο σπίτι, να ξαπλώνω στο κρεβάτι και να ρίχνω την κουβέρτα πάνω από το κεφάλι μου. Πέρασαν οχτώ ώρες για να την κατεβάσω και να βγάλω το κεφάλι μου έξω. Έκτοτε, σκοτείνιασα και έχασα όλη την κοινωνικότητα που είχα ως παιδί. Εκεί ήταν που ήρθε και μια πολύ έντονη προεφηβική κατάθλιψη, με έντονη μοναξιά και κακές σκέψεις" είπε ο γνωστός make up artist ο οποίος μετά από τη συνέντευξη δέχτηκε μεγάλο κύμα αγάπης όπως δήλωσε το "Καλύτερα δε γίνεται" και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.
  • Η Δανάη Μπάρκα είναι πάντα τόσο σωστή σε όσα λέει. Σήμερα μέσα από την εκπομπή της περιέγραψε ένα περιστατικό όπου μια 26χρονη τη συνάντησε βουρκωμένη και της είπε ότι έβαλε πρώτη φορά μαγιό πέρσι, από τότε που την είδε στην τηλεόραση. "Όλοι το παίζουμε λίγο πιο ανοιχτοί και λέμε “όλα να τα αγαπάμε και να τα δεχόμαστε” και με τη πρώτη ευκαιρία το πρώτο πράγμα που θα προσάψουμε σε κάποιον είναι η εμφάνισή του, το αν είναι ομοφυλόφιλος…Όταν ένας άνθρωπος είναι 26 χρονών κι έχει ένα διαφορετικό σώμα και τολμάει πρώτη φορά να βάλει μαγιό σε αυτή την ηλικία, σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι τον έχουν κατακεραυνώσει με τα σχόλιά τους. Είναι ντροπή, έχουμε 2023!" . Πρόσφατα έχω να σας πω υπήρξα κι εγώ μάρτυρας μιας ακόμα τυχαίας συνάντησης της Δανάης με κυρία που της είπε ότι όσα γράφει στο Instagram της δίνουν δύναμη και τα έχει screenshot στο κινητό της και ανατρέχει πολλές φορές σε αυτά ώστε να παίρνει δύναμη! Είναι ωραίο που στην τηλεόραση υπάρχει η Δανάη που παρά το νεαρό της ηλικίας της δεν νοιάζεται για τα ρούχα και τις μπούκλες της, όσο για την ουσία της ζωής που τη μοιράζεται με τους τηλεθεατές και τους followers της.
  • Η Ναταλία Γερμανού με τον τρόπο της κάνει τις συνεντεύξεις των πολιτικών να γίνονται ενδιαφέρουσες ακόμα και για όσους δεν νοιάζονται καθόλου για την πολιτική. Αυτή τη φορά φιλοξένησε τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Όποιες κι αν είναι οι πολιτικές σας απόψεις, πιστεύω ότι συμφωνείτε πως η παρουσία του ήταν πολύ ευχάριστη.

 

  • Είδα την ακόλουθη ανάρτηση στο Instagram από το account @monadikoi.anthropoi που αφορά το μωρό που βρέθηκε στα χαλάσματα του φονικού σεισμού στην Τουρκία μετά από 128 ώρες. Πίστευαν ότι η μητέρα του σκοτώθηκε όμως ήταν τραυματισμένη σε διαφορετικό νοσοκομείο.

 

Dislikes

  • Κι άλλος χωρισμός; Μα τι συμβαίνει; Αυτός που μάθαμε σήμερα είναι του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη. Ένα ακόμα υπέροχο ζευγάρι που αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους.
  • Όλοι θεωρούσαν δεδομένο κι έβγαζαν "αποκλειστικά" ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει 100% τους "Προδότες", το νέο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου του ΑΝΤ1 κάτι που όπως ξεκαθάρισαν σήμερα στο "Πρωινό" του ίδιου του σταθμού δεν πρόκειται να συμβεί. Έχω μάθει ότι τίποτα δεν μπορούμε να θεωρούμε απόλυτα σίγουρο στα τηλεοπτικά μέχρι να δούμε την πρεμιέρα της κάθε εκπομπής.
  • Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις ώστε να δίνει συνεντεύξεις; Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό...
  • Η Κατερίνα Πλουμιδάκη έζησε κάνει που εύχομαι να μην ζήσει καμία και κανένας. Μια αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης συνθετικού κολλαγόνου από την περιοχή των χειλιών, μετέτρεψε τη ζωή της από το 2021 σε εφιάλτη. Ακόμα και νερό πίνει μόνο με καλαμάκι. Περαστικά και ελπίζω να δικαιωθεί το συντομότερο.
  • Ο Chris Brown κατηγορείται για επίθεση σε μουσικό παραγωγό που ισχυρίζεται ότι ο ράπερ τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπουκάλι πριν τον γρονθοκοπήσει και τον κλωτσήσει, την ώρα που βρισκόταν στο έδαφος.
  • Ο Hugh Jackman υποβλήθηκε σε δύο βιοψίες για καρκίνο του δέρματος. Ο ηθοποιός εδώ και έξι χρόνια παλεύει με τον καρκίνο του δέρματος και μάλιστα το 2017 αφαίρεσε έξι καρκίνους από το δέρμα του. Μέσα από τα social media μας προτρέπει να προστατευόμαστε από τον ήλιο.
  • Και χτες στάση εργασίας σε κάποια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και το ίδιο και αύριο και έχουν προηγηθεί αρκετές. Φτάνει όμως...
  • Έφυγε και η σπουδαία και πάντα αξιοπρεπής Ρένα Κουμιώτη.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Ελπίζω και αυτή την εβδομάδα να ταυτίστηκαν οι απόψεις μας.

Ραντεβού την Παρασκεύη με τα νέα Likes & Dislikes μας - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR