counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (30/6) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (30/6) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (30/6) - Powered by Cherī up

Εσείς το καταλάβατε πότε φτάσαμε στην τελευταία ημέρα του Ιούνη; Εγώ σίγουρα όχι. Μια ημέρα γεμάτη με τηλεοπτικούς αποχαιρετισμούς, αλλά και μία εβδομάδα με επικαιρότητα προς σχολιασμό και Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Άνευρες οι πρώτες εκπλήξεις στον Νίκο Μουτσινά, μέχρι να εμφανιστεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μάλιστα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μπήκε ντυμένος ως "Προδότης" και είπε ότι είναι το μόνο ρούχο που του έκανε. Αγαπώ Γρηγόρη!
  • Στη συνέχεια εμφανίστηκαν η Ελένη Μενεγάκη, η Ναταλία Γερμανού, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Έλλη Στάη και ανέβηκε ο πήχης έστω κι αν ήταν μέσα από skype, βίντεο ή τηλεφωνική επικοινωνία.
  • Μετά είδαμε στο πλατό και άλλους πολλούς, πάρα πολλούς που στήριξαν την εκπομπή, αλλά και που ξεχώρισαν μέσα από αυτή. Πόσοι άνθρωποι πρέπει να ευγνωμονούν αυτόν τον άνθρωπο που τους έδωσε χώρο και τηλεοπτικό χρόνο!
  • Ο Τριαντάφυλλος ερμήνευσε ζωντανά τις μεγάλες του επιτυχίες, μας διασκέδασε και τέλος. Έτσι μάλιστα. Όταν δεν γκρινιάζει είναι τέλειος.
  • Ο Μουτσινάς θα λείψει από την τηλεόραση. Αυτό το μεσημεριανό ραντεβού με μία καθημερινή καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή ήταν μια ανάσα μέσα στην ημέρα μας. Το "Like" μου επειδή κάνει διάλειμμα την κατάλληλη στιγμή, πριν κουράσει το concept αυτής της απαιτητικής εκπομπής. Φανταστική όλα αυτά τα χρόνια και η Ματίνα Νικολάου ως Βάνια, με το μοναδικό της ταλέντο έβαλε τη δική της πινελιά στα μεσημέρια μας και φυσικά οι Alcatrash.
  • Εδώ ο Τσουρός, εκεί ο Τσουρός, τι θα κάνει τελικά ο Κώστας Τσουρός; Μετά από φήμες, σχόλια και αρκετά δημοσιεύματα, τη "βόμβα" έριξε ο Γιώργος Λιάγκας που αποκάλυψε ότι ο ικανότατος δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στο MEGA. Απ' ότι έχω ακούσει εγώ, βέβαια, δε θα είναι απέναντι από το βαρύ πυροβολικό "Καλύτερα δε γίνεται". Ανακοινώσεις προσεχώς...
  • Το τσιφτετέλι που είδαμε σήμερα στο φινάλε του "Ποιος είναι πρωινιάτικα" είχαμε να το δούμε στα πρωινά από τις παλιές εποχές. Μου άρεσε γιατί μου θύμισε ανέμελες τηλεοπτικές στιγμές. Αυτή η εκπομπή ήταν διαφορετική. Σίγουρα χρειάζεται να γίνει πιο ανταγωνιστική λόγω της ζώνης που βρίσκεται και να επανδρωθεί και με έξτρα δυνατούς συνεργάτες.
  • "Κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε" είπε η Κατερίνα Καινούργιου και πιστεύω ότι αυτού του είδους ο αυτοσαρκασμός είναι ένα δυνατό της στοιχείο.
  • Η Κατερίνα Καραβάτου, τελικά απέδειξε σε όλους ότι ήταν πάρα πολύ καλή στην παρουσίαση του "My Style Rocks", γιατί στην αρχή όλοι ξαφνιαστήκαμε όταν ανακοινώθηκε το όνομά της και το εκφράσαμε με πολλούς τρόπους, το θυμάστε; Η εκπομπή δεν μπορώ να πω ότι ήταν από τις αγαπημένες μου, αλλά ο χειρισμός των κοριτσιών από την παρουσιάστρια ήταν άψογος και η χημεία της με τους κριτές ιδανική.

  • Ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παίξει στον "Σασμό", τον μεγάλο ανταγωνιστή της δικής του "Γης της ελιάς" δηλαδή. Εκτιμάει τον αντίπαλο και δεν το κρύβει.

 

Dislikes

  • Ο Θάνος Τζήμερος είπε την ατάκα - κοτσάνα "Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη και άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε". Το μόνο "Ευτυχώς" έχει να κάνει με το γεγονός ότι άμεσα όλοι εναντιώθηκαν κι έγραψαν δημόσια μηνύματα συμπαράστασης προς τη νέα υπουργό.
  • Ότι είδαμε την τελευταία εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα για φέτος και οι συντελεστές δεν γνωρίζουν ακόμα τι θα γίνει και ποιοι θα συνεχίσουν, άσχημο.
  • Πάρα πολύ άβολο, επίσης, ότι η Φαίη Σκορδά έμαθε από δημοσιογράφους, όπως δήλωσε, για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της. Ο ΣΚΑΙ την διεκδίκησε και την υποδέχτηκε με τιμές, είναι ξεκάθαρα το μεγάλο όνομα στην ψυχαγωγία στο κανάλι του Φαλήρου και τα μαθαίνει τα νέα της από δημοσιεύματα; Κανένας σεβασμός;
  • Μόνο ο Βασάλος είπε χωρίς να δώσει ονόματα ότι του έχει γίνει ανήθικη πρόταση; Δεν καταλαβαίνω γιατί λυσσάξατε τόσο με αυτή του τη δήλωση.
  • Αυτό που η Τατιάνα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές μία εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση της εκπομπής της για φέτος, όποιος κι αν είναι ο λόγος, δεν μου αρέσει.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο που έρχετε κι αν μείνετε σπίτι σας περιμένω την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη εδώ στα πρώτα Likes & Dislikes του Ιουλίου- Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά, 

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR