counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (29/9) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (29/9) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (29/9) - Powered by Cherī up

Παρασκευή και πριν υποδεχτούμε το Σαββατοκύριακο, αλλά και τον Οκτώβρη, πάμε να δούμε τα τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Βρέθηκα χτες βράδυ στην Avant Premiere της νέας σειράς του ΑΝΤ1 "Μετά τη φωτιά" και παρακολούθησα το πρώτο επεισόδιο μαζί με τους ηθοποιούς και συναδέλφους δημοσιογράφους. Δεν είχα ακούσει τίποτα απολύτως για τη σειρά, δεν είχα δει κάτι άλλο πέρα από το τρέιλερ και ήμουν κάπως επιφυλακτικός μέχρι να ξεκινήσει... Από τα πρώτα λεπτά με κέρδισε και με το παραπάνω, τόσο που άνετα έβλεπα ακόμα 2-3 επεισόδια back to back. Επιτέλους φρέσκα ταλαντούχα πρόσωπα που αξίζουν την προσοχή όλων μας. Ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι φανταστικός στον πρώτο του δραματικό ρόλο και η Ντόρα Μακρυγιάννη καθηλωτική. Η σειρά θα προβάλλεται Πέμπτη & Παρασκευή στις 21:00 και αγγίζει έντονα και το θέμα του me too.

  • Έξυπνη η ιδέα του Τρύφωνα Σαμαρά να φέρει στην Ελλάδα την Κορίνα Τσοπέη για το νέο του ημερολόγιο. Παρακολούθησα όλη τη συνέντευξη της Μις Υφήλιος 1964 και γοητεύτηκα με όσα έλεγε για το ξεκίνημά της, τις ώρες πριν τα καλλιστεία που δεν ήθελε να διαγωνιστεί, αλλά και για το... κόλπο που έκανε στο Μαιάμι για να τραβήξει τα βλέμματα και να κερδίσει, ώστε να ζήσει μόνιμα στην Αμερική.

Dislikes

  • Δεν μου άρεσε καθόλου, μα καθόλου ο Κασσελάκης την ώρα που έκανε τα...ακροβατικά του στην προστατευτική μπάρα του συγκεκριμένου σχολείου.
  • Η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε στη Φωτεινή Ψυχίδου, ότι είναι τεκνατζού και ότι μόλις δει τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την πέσει. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε ότι πήρε χοντρά χρήματα, πριν χρόνια, για τη γυμνή της φωτογράφιση στο Playboy και ότι θα τσιτσιδωνόταν ξανά. No comment, μόνο ερώτηση. Γιατί τόσες πολλές συνεντεύξεις;;; 
  • Χτυπά και το δικό σας κινητό από υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους που δεν έχετε δει ποτέ στη ζωή σας;
  • "Πωλείται η Αγία Σοφία για 38 δις. στο Βατικανό; Διαψεύστηκε από την πλευρά της Τουρκίας. Κίνδυνος να καταρρεύσει η Αγία Σοφία σε περίπτωση ισχυρού σεισμού". Αυτά ήταν τα σουπεράκια στο Πρωινό και ας ελπίσουμε ότι οι υπεύθυνοι δε θα αφήσουν να συμβεί τίποτα από αυτά στην εκκλησία σύμβολο της θρησκείας και της ιστορίας μας. Είχα την τύχη να βρεθώ στην Κωνσταντινούπολη τον Φεβρουάριου του 2020 λίγο πριν τον Covid, λίγο πριν γίνει μουσείο και πριν καλύψουν τις εικόνες και τα ψηφιδωτά και ήταν από τις πιο σημαντικές εμπειρίες ζωής. Την Αγία Σοφία και τα μάτια μας!
  • Άβολο να κηδεύεις τον άνθρωπό σου και να έχεις τις τηλεοπτικές κάμερες δίπλα σου.
  • Ο Βόλος καταστρέφεται από τις πλημμύρες. Εικόνες χάους από την ευρύτερη περιοχή... Να γίνει, όμως, κάτι δραστικό άμεσα.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Εδώ, τα ξαναλέμε τη Δευτέρα με τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR